Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
halogotowka początkujący

|
Wysłany: Nie 30 Sie 2015, 20:36 Temat postu: Napoje na ślub CocaCola, Fanta etc ? |
|
|
Cześć,
czy wiecie może gdzie kupić tanio napoje na ślub, CocaCola, Fanta 0,5 lub 1 litr.
Interesują mnie okolice Warszawy albo sklep online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramzes400 początkujący

|
Wysłany: Nie 30 Sie 2015, 22:03 Temat postu: Re: Napoje na ślub CocaCola, Fanta etc ? |
|
|
Najprościej dogadać się z kimś kto miał wesele a mu coś zostało. Wówczas sprzedają dużo taniej. Albo na allegro. np.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5638136453
halogotowka napisał: | Cześć,
czy wiecie może gdzie kupić tanio napoje na ślub, CocaCola, Fanta 0,5 lub 1 litr.
Interesują mnie okolice Warszawy albo sklep online. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
efkalinka maniak

|
Wysłany: Pon 31 Sie 2015, 10:22 Temat postu: |
|
|
Tak jak z wódką, trzeba wyłapywać w markecie promocje. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Wysłany: Czw 3 Wrz 2015, 15:03 Temat postu: |
|
|
Ewentualnie popatrz w hurtowniach mają zazwyczaj taniej a jak coś zostanie ( ale będzie nietknięte) to można zwrócić i odliczyć nadmiar , zawsze to jakiś zwrot kosztów  _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sutip kandydat

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 16:52 Temat postu: |
|
|
My wódkę i napoje kupowaliśmy w restauracji. Płaciliśmy 27zł za 0,5L wódki i 10zł za litr soku. Cola, fanta itp. za 8zł Litr.
Płaciliśmy tylko za butelki otwarte. Na koniec to co zostało pozlewali nap do jednego dużego. I tak soków zostało nam 2L z groszami. Wódki niecały 1 Litr to samo koli fanty itp. po 1L |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Pią 11 Wrz 2015, 20:15 Temat postu: |
|
|
Ja miałam napoje w cenie sali. Ale jeśli pytasz gdzie najlepiej to odpowiem, że tam gdzie najtaniej czyli w dużych sklepach w których zaopatrują się inne małe sklepiki taki jak Makro czy Selgros _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Sob 12 Wrz 2015, 10:55 Temat postu: |
|
|
Ja kupowałam w "makro" i zapłaciłam na promo połowę ceny Ale trzeba się liczyć, że nawet X czasu przed ślubem taki zakup Polecam szukać promocji i kupować po części Oczywiście ekstra jazda do marketu to też koszty paliwa, dlatego forma z pracy do sklepu była dla mnie odpowiednia  _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorczi kandydat

|
Wysłany: Sob 26 Wrz 2015, 10:07 Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje, że najlepiej czekać na promocje w okolicach Świąt Bożego Narodzenia i wtedy wyjdzie najtaniej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Sob 26 Wrz 2015, 10:40 Temat postu: |
|
|
dorczi owszem szczególnie między bożym narodzeniem a sylwestrem, bo potem okes karnawału i ceny zaś z kosmosu jeśli chodzi o napoje. Ale widzę że cola ostatnio często w promo - szkoda tylko że duże butelki, cwaniaki  _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
doriss12 kandydat

|
Wysłany: Pon 2 Lis 2015, 15:49 Temat postu: |
|
|
Jest taka hurtownia jak Euro Cash - może tam sprawdzisz? Wiem, że właśnie stamtąd biorą np. towar do sklepów, więc może być taniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|