|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Quri początkujący

|
Posted: Sun 24 Dec 2017, 20:55 Post subject: Allergia |
|
|
Znacie jakieś sprawdzone metody na walkę z alergią? Oczywiście alergolog przepisał mi leki, ale pozostały pewne objawy jak chociażby sam katar _________________ Things pass us by. Nobody can catch them. |
|
| Back to top |
|
 |
szyszka89 kandydat

|
Posted: Mon 7 Jan 2019, 13:12 Post subject: |
|
|
| Ja używałam sprayu do nosa ale średnio mi pomagał. Sama mam alergię i wiem jaka potrafi być uciążliwa. Czasem po prostu trzeba się z nią przemęczyć. |
|
| Back to top |
|
 |
Syska95 kandydat

|
Posted: Fri 29 Jul 2022, 9:14 Post subject: |
|
|
Zdecydowanie w przypadku pojawiających się problemów z górnymi drogami oddechowymi, abyście postawili na takie propozycje jak spray do nosa na alergie który pomoże odblokować nos i tym samym regenerując podrażnioną błonę śluzową nosa. Tutaj ze swojego doświadczenia zdecydowanie mogę polecić do sprawdzenia Nasic, którego używam zarówno ja oraz dzieciaki. Bardzo dobry skład i naprawdę przynosi dużą ulgę szczególnie w przypadku podrażnionej błony śluzowej. No i dużo szybciej wszystko wraca do porządku  |
|
| Back to top |
|
 |
majga bywalec

|
Posted: Fri 6 Sep 2024, 12:32 Post subject: |
|
|
| Przy alergiach dużo pomaga medenosin, warto przetestować, można go zamówić ze strony phamily |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Thu 19 Sep 2024, 8:54 Post subject: |
|
|
| Alergie to prawdziwe utrapienie |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce