|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
weselinka kandydat

|
Posted: Thu 16 Mar 2017, 12:05 Post subject: remont w domu |
|
|
| Witam, robimy z mężem remont naszego domu. Zdecydowałam, ze na ścianach będą tapety. Niestety nie mogę znaleźć nic ciekawego. Czy możecie mi polecić jakiś sklep, w którym dostane ładne tapety, Warszawa lub bliska okolica? |
|
| Back to top |
|
 |
torch kandydat

|
Posted: Thu 30 Mar 2017, 12:40 Post subject: |
|
|
| No to też sprawdźcie stan dachu. Bo jeśli już remontować to jak najwięcej za jednym razem, bo remont to jednak sporo zamieszania. Więc radzę przynajmniej spojrzeć i ocenić w jakim stanie są dachówki w jakim akcesoria dachowe |
|
| Back to top |
|
 |
Eckierka kandydat

|
Posted: Thu 8 Jun 2017, 9:36 Post subject: |
|
|
a może zamiast zwykłych tapet postawić na fototapety? taka fototapeta most brookliński w otwartym dużym pomieszczeniu robi wrażenie. przykładowe fototapety możesz sobie przejrzeć na stronie internetowej - http://www.fototapetka.eu/fototapeta-77-Most.html
sklep internetowy, więc i lokalizacja nie stanowi żadnego problemu |
|
| Back to top |
|
 |
Vorsul początkujący

|
Posted: Thu 3 Aug 2017, 14:47 Post subject: |
|
|
| Jeśli jesteśmy przy tematyce remontu - co sądzicie o ofercie sprzętu elektroinstalacyjnego z http://www.karlik.pl/? Zastanawiam się nad rozbudową instalacji elektrycznej oraz wymianą gniazdek i regulatorów oświetlenia. Myślicie, że warto postawić na tego producenta? |
|
| Back to top |
|
 |
Vorsul początkujący

|
Posted: Tue 5 Sep 2017, 8:36 Post subject: |
|
|
| Dla wszystkich przygotowujących się do ostatniego remontu w tym roku (w końcu nadchodzi zima!), polecam gorąco ofertę sklepu Elcan.pl. Za pomocą opasek nylonowych z niniejszego sklepu można w prosty sposób zorganizować okablowanie w mieszkaniu, bez konieczności planowania skomplikowanego prowadzenia przewodów. Bardzo pomogło mi to uprościć przeprowadzenie malowania pokojów w tym roku - z pewnością wam też może wydać to się przydatne. |
|
| Back to top |
|
 |
SandraLis kandydat

|
Posted: Fri 15 Sep 2017, 14:02 Post subject: |
|
|
A co to w zimie nie można robić remontów i zmieniać wnętrza mieszkania?
Co do fototapet, to zasadnicza różnica między nimi, a tapetami jest taka, że stosuje się je zazwyczaj w danym pomieszczeniu tylko na jednej ścianie. Tapetami wykłada się wszystkie ściany pokoju, salonu, czy nawet kuchni. Jak dla mnie fototapety do kuchni mogą w bardzo skuteczny sposób pomóc w nadaniu takiemu pomieszczeniu charakterystycznego i pięknego wyglądu. Sama czekam właśnie na przesyłkę, bo zamówiłam tapety posiadające wzór idealnie nadający się do kuchni.  |
|
| Back to top |
|
 |
katy początkujący

|
Posted: Tue 12 Dec 2017, 16:33 Post subject: |
|
|
| Ja z całego serca polecam i zawsze będę polecać wnętrza lublin[/url] |
|
| Back to top |
|
 |
Karamba kandydat

|
Posted: Tue 30 Jan 2018, 8:32 Post subject: |
|
|
| U nas na ten sezon zaplanowane panele szklane do kuchni i do tego pokój gościnny - niestety był w formie otwartej, co nie jest komfortowe ani dla nas ani dla nocujących gości. |
|
| Back to top |
|
 |
Majka2312 kandydat

|
Posted: Sat 3 Feb 2018, 22:03 Post subject: |
|
|
| Co to remontu to ja ostatnio znalazłąm bardzo fajny sklep- Room99. Dzięki nim niskim kosztem odświeżyłam swoje mieszkanie, mam nowe pościele, poduchy dekoracyjne, narzuty i wiele wiele innych. Unikalne, nowoczesne wzory świetnie się prezentują a pomieszczenia nabrały przytulnego i ciepłego charakteru. |
|
| Back to top |
|
 |
doti gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce