Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Uśmiech jak ze zdjęcia

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
slaby
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 28 May 2019, 7:56    Post subject: Uśmiech jak ze zdjęcia Reply with quote

Na ślubie chcę wyglądać modelowo - mam jeszcze parę ładnych miesięcy, ale już teraz muszę wziąć się za siebie. Ćwiczenia na sylwetkę to jedno, bardziej niepokoi mnie kwestia uzębienia lol No nie dbałem o nie jakoś szczególnie i teraz uśmiech nie bardzo się nadaje do uwieczniania na zdjęciach (bez retuszu język )
Mam zamiar wypróbować jakąś wybielającą pastę do zębów. Na https://hellodent.pl/strefa-pacjenta/pasty-do-zebow-zele/pasty-wybielajace jest ich sporo. I zastanawiam się, który wariant będzie lepszy: silnie ścierająca, a może z aktywnym węglem?pytajnik Którą Wy byście sobie zamówili?
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce