| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| berka uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 13 Mar 2016, 9:28    Temat postu: Kredyt na wesele. Ktoś brał ? |   |  
				| 
 |  
				| Dziewczyny mam do was pytani co z tym kredytem? Zdecydowała się któraś z was? A Jesli tak to jaka kwotę żeście wzięły jakie i na ile? Jestem ciekawa waszych opinii w tej sprawie, bo już sama nie wiem... Jak wam idzie spłata? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| tynka2506 maniak

| 

|  Wysłany: Pią 18 Mar 2016, 17:20    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Taki temat już jest poszukaj proszę  _________________

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| ArkNoren1988 początkujący

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| ZlotaLinia_com bywalec

| 

|  Wysłany: Nie 11 Wrz 2016, 15:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| To bardzo indywidualna kwestia bo przecież nigdy nie można liczyć , że koszty wesela się zwrócą, czasem jesteśmy mocno do tyłu, a zaciągając kredyt na ślub mamy dług już na start. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| bezniku gaduła

| 

|  Wysłany: Sob 17 Wrz 2016, 20:03    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Wg mnie branie kredytu na wesele to sredni pomysl. Chociaz jak wiadomo - kasy nie ma, ale wesele trzeba zrobic 'zastaw sie a postaw sie', staropolskie:P Jednak wiadomo, ze wesele zwraca sie przynajmniej w polowie, prawda? Dostaje sie koperty+prezenty - to sie zwroci cala impreza.
 Mozna dobrac pozostala kwote - ale trzeba brac to ostroznie. Radze poczytac np tutaj: https://pl.getbucks.com/blog/umowa-o-pozyczke-bez-tajemnic-sprawdz-na-co-zwrocic-uwage/ - jak nie dac sie wystrychnac na dudka przy podpisywaniu jakiejkolwiek umowy o pozyczke czy o kredyt.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| jagienka56 kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 29 Wrz 2016, 21:12    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| My braliśmy, niestety mało kto jest w stanie zorganizować ślub za gotówkę. Jeśli zależy ci na niezapomnianym przyjęciu z masą atrakcji jak pirotechnika, barmani, czy chociażby fotobudka, to na pewno będziesz potrzebowała dodatkowej kasy. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kalisi Gość

| 

|  Wysłany: Wto 25 Paź 2016, 16:30    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jak trzeba to trzeba, ale ja za bardzo tego nie popieram. lepiej zrobić skromniej, a nie miec potem długu na głowie. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| gwarphone początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 26 Paź 2016, 13:43    Temat postu: przygotowania do slubu |   |  
				| 
 |  
				| Uważam że branie kredytu na wesele to kiepski pomysł bo potem trzeba go latami spłacac. Jednak zdaję sobię sprawę z tego, że nie każdy może sobie pozwolić na zrobienie wesele bez brania kredytu. _________________
 Jeżeli twój telefon jest na gwarancji... sprawdzenie parametrów po numerze IMEI
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Pepi983 bywalec

| 

|  Wysłany: Pon 12 Lut 2024, 22:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W takim przypadku myślę, że potrzebujesz kredytu jak najszybciej. Polecam więc zapoznać się z ofertą: https://monebay.pl/ . Tutaj jest spora różnorodność ofert, a kredyt można wziąć bez wychodzenia z domu. Procedury są przyspieszone, więc nie powinno to długo trwać. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |