|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LukaszL początkujący

|
Wysłany: Sro 24 Lut 2016, 19:13 Temat postu: Witajcie :) - mam pytanko :) |
|
|
Cześć
Nazywam się Łukasz. Jestem z Warszawy i choć jeszcze nie planujemy z moją dziewczyną ślubu to miałbym do was pewną prośbę Prośbę o opinię.
Po ostatnim weselu na którym byłem przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Zrobiłem ze znajomym krótką animację która, tak mi się wydaje, tłumaczy o co chodzi:)
Byłbym niezmiernie wdzięczny o obejrzenie animacji, opinię i odpowiedz na kilka krótkich pytań bo, choć mi wydaje się to fajne to nie wiem czy ludzie będą tym zainteresowani i czy warto bym pracując i studiując zaocznie jeszcze wypruwał sobie na to żyły
Animacja:
https://vimeo.com/150602382
Krótki opis pomysłu:
Pomyślałem że fajnie było by móc zamówić zaproszenia ślubne które umożliwiały by parze młodej w łatwy i fajny sposób udostępnić zdjęcia ze ślubu.
Załóżmy że zamawiacie zaproszenia na mojej stronie. Zaproszenia mają na końcu indywidualne, krótkie kody np. 1A2B3C4D nazwę strony, i informacje że 24.02.2016 będzie można wchodząc na stronę i wpisując kod w centralne pole pobrać zdjęcia które zamieściła para młoda.
Po ślubie wrzucacie zdjęcia a każdy zainteresowany gość wchodzi na nią, wpisuje kod i łatwo pobiera materiały. I to wszystko. Takie zaproszenie było by około 30-50 groszy droższe od normalnego.
Można by tez było zamawiać karteczki z kodami - wielkości wizytówki , albo zamówić kody na mail i samemu wydrukować - wtedy kosztowały by tylko te 30-50 gr
Pytania
1. Co o tym sądzicie??
2. Czy animacja wszystko dobrze tłumaczy?
3. Czy gdyby to było darmowe skorzystalibyście z tego?
4. Czy gdyby to było płatne to byli byście tym zainteresowani ?
Liczę na wasze opinię  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sreg gaduła

|
Wysłany: Pon 21 Mar 2016, 13:40 Temat postu: |
|
|
1. Fajne, nowoczesne podejście do sprawy - idealne dla wzrokowca
2. Dla mnie wszystko zrozumiałe
3. Skorzystałabym
4. W zależności jak to cenowo by wyglądało _________________ Zapraszam http://www.idmultimedia.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|