|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Amelka12 początkujący

|
Posted: Mon 29 Feb 2016, 19:52 Post subject: wiosenne porządki |
|
|
| Hej zaczynacie już rewolucje w waszych domach czyli porządki? Ja spojrzałam na stan moich środków czyszczących i jednak najpierw muszę zacząć od zakupów. W moim ulubionym sklepie na [url]htteu/[/url] kupuję środki chemii profesjonalnej a potem zaczynam gruntowne sprzątania domu. |
|
| Back to top |
|
 |
zosiaa Guest
|
Posted: Tue 1 Mar 2016, 12:13 Post subject: |
|
|
Witam, w sumie pora już na porządki wiosenne. Po zimie musiała bym zacząć od mycia okien , tylko właśnie mam problem, czym czyścić, żeby nie pozostawały smugi?  |
|
| Back to top |
|
 |
trudlewski początkujący

|
Posted: Fri 22 Apr 2016, 8:40 Post subject: |
|
|
| Wiosenne porządki zacznę od jutra. Warto zadbać o czystość w swoim otoczeniu. |
|
| Back to top |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Posted: Wed 29 Oct 2025, 0:49 Post subject: |
|
|
| Wraz z nadejściem wiosny wiele osób zyskuje nową energię do działania. To doskonały moment, by dokładnie posprzątać dom i wprowadzić trochę świeżości. Dobrze dobrane akcesoria, takie jak mopy czy suszarki, naprawdę usprawniają pracę. Ciekawe propozycje można znaleźć na https://www.leifheitsklep.pl/pl-pl/ . Jak jeszcze nie znacie oferty tego producenta, pora to szybko zmienić. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce