Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdusia1988 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Judytka_Tom bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Sty 2015, 12:11 Temat postu: |
|
|
No na pewno powinien trwać dłużej niż minutę myślę że, że z 5 - 10 na pewno;) a skoro podana jest cena to koszt łatwo policzyć _________________ Don't give up! |
|
Powrót do góry |
|
 |
tynka2506 maniak

|
Wysłany: Czw 29 Sty 2015, 17:22 Temat postu: |
|
|
Chyba łatwiej by było samemu zorganizować coś takie od warunkiem , że były ktoś trzeźwy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZlotaLinia_com bywalec

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 9:23 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to dobry pomysł,w końcu pokaz fajerwerków wiąże się z pewnym ryzykiem organizacyjnym i lepiej będzie jeśli zajmą się tym profesjonaliści. Ale sam pokaz powinien trwać dłużej niż minutę,tak myślę że najbardziej optymalny czas to 10 minut. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adaś Stówa Gość
|
Wysłany: Sro 4 Lut 2015, 13:49 Temat postu: pokaz |
|
|
Taki pokaz nie bardzo sie widzi na weselu. Jednak jesli już napewno minuta wystarczy jako uczczenie tej chwili. To nie sylwester |
|
Powrót do góry |
|
 |
perfekcyjnyslub.blogspot początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wielka_Radosc początkujący

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2015, 8:11 Temat postu: |
|
|
Pokazu fajerwerków raczej nie powinien robić amator. Są obostrzenia dotyczące pokazów pirotechnicznych, zwłaszcza w terenie zabudowanym etc. No i na pewno nie wyjdzie to tak spektakularnie.
10 minut to za długo, lepiej zostawić niedosyt niż sprawić, że po kilku minutach goście sami zaczną wracać na salę i do końca pokazu niewielu dotrwa.
Po więcej szczegółów zapraszam do kontaktu, możemy pomóc zorganizować nie tylko pokaz, ale całe wystrzałowe wesele.
https://www.facebook.com/wielkaradosc?fref=ts _________________ Tematyczne wesele od A do Z to gwarancja niezapomnianych wrażeń dla pary młodej i wszystkich gości.
Wielka Radość to zapewnia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZróbSWÓJŚlub kandydat

|
Wysłany: Pon 21 Wrz 2015, 19:58 Temat postu: Re: Koszty |
|
|
Nie wiem skąd w ogóle taka informacja. Pokaz pirotechniczny kosztuje od 2 tys złotych w górę. Czas trwania, żeby nie znudzić gości optymalnie 4-5 min. Pokaz ma sens jak jest przygotowany przez profesjonalistę który odpala kolejne ładunki z zachowaniem odpowiedniej dynamiki. Wtedy można fajnie dawkować emocje i zgrać pokaz z muzyką. To nie jest strzelanie na sylwestra, gdzie o północy wali się czym popadnie - pokaz jak sama nazwa wskazuje powinien być przemyślany. A i firmę Click Pyro & Art poproszę o odpuszczenie marketingu szemranego lub znalezienie sobie innego forum, bo to żenująca reklama a nie jakakolwiek pomoc czy porada. _________________ Zapraszam na bloga
zrobswojslub.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|