Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika Górnik początkujący

|
Wysłany: Czw 3 Wrz 2015, 13:46 Temat postu: Dla fanek legginsów - z czym nosić? |
|
|
Dziewczyny, dzielę się fajnym znalezionym artykułem modowym:
www.leguana.pl/blog/legginsy-lateksowe-wciaz-modne-zobacz-stylizacje-z-pokazow-mody
jest na co popatrzeć z czym fajnie stylizować legginsy, co jest teraz modne, a raczej co będzie modne jesienią i zimą. Fajne zestawienia zdjęć w wybiegów.
A jakie są Wasze pomysły?
Ja mam takiego świra na punkcie lateksów, że o mało co nie kupiłam sobie białych na własny ślub! Mój facet mnie jednak powstrzymał  _________________ Miłość to jedyny narkotyk, który nie zabija, tylko daje życie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sigrid2 początkujący

|
Wysłany: Czw 26 Lis 2015, 19:17 Temat postu: |
|
|
Świetnie wygląda ten pierwszy przykład. Dla mnie mógłby być taki prezent _________________ Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
przyszlapannamloda kandydat

|
Wysłany: Pią 1 Sty 2016, 23:25 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładnie wygląają te zestawienia _________________ http://www.conrad.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
anna991 kandydat

|
Wysłany: Nie 31 Sty 2016, 19:16 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam nosić legginsy - nie lateksowe Niestety nie do każdej figury pasują. Bardzo podobają mi się też kolekcje ubrań od projektanta, mają w sobie to coś i widać, że włożono w nie dużo serca. Ogólnie mam fioła na punkcie mody i zapełniam swoją szafę coraz to fajniejszymi ubraniami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fluuksa bywalec

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2018, 15:40 Temat postu: |
|
|
A jaką bieliznę pod leginsy ubieracie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marysia99 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jerde.trisha kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2023, 12:06 Temat postu: |
|
|
Ja do legginsów noszę najczęściej jakiejś dłuższe bluzki lub koszule i na to jakiś kardigan, kurtkę skórzaną lub kurtkę jeansową. Według mnie takie stylizacje są bardzo modne, a przy tym wygodne. _________________ szorty wyszczuplające |
|
Powrót do góry |
|
 |
dach.hannah początkujący

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2023, 16:10 Temat postu: |
|
|
Zazwyczaj do leginsów zakładam dłuższą bluzkę z krótkim rękawem i fajnym nadrukiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|