|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Slodkave Weddings początkujący

|
Posted: Thu 22 Oct 2015, 14:46 Post subject: KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA ŚLUBU I WESELA |
|
|
Witamy, czy słyszeliście kiedyś o firmach zajmujących się kompleksową organizacją wesel? Jeśli jesteście zainteresowani, chętnie opowiemy Wam jak działamy i jak możemy Wam pomóc .
Konsultantki Ślubne Slodkave |
|
| Back to top |
|
 |
jolanta.konecka początkujący

|
Posted: Tue 3 Nov 2015, 12:45 Post subject: znalazłam firme. |
|
|
Ja znalazłam Haneia Organizacja Ślubów i Wesel
haneia.pl Widziałam też inne firmy, ale wciąż nie wiem czy powinnam skorzystać, chociaż słyszałam, że do tej konsultantki to nawet i kilka miesięcy się czeka.
Polecacie kogoś? |
|
| Back to top |
|
 |
buraczek1 początkujący

|
Posted: Tue 21 Feb 2017, 13:01 Post subject: |
|
|
mogę polecić tylko jedną firmę bo z nią współpracowaliśmy podczas organizacji naszego ślubu dotyczyło to zarówno sali, samochodu, muzyki, wystroju kościoła oraz wielu innych drobniejszych aspektów http://www.amarante.com.pl/organizacja-slubow/ sprawdź co tam teraz mają bo nasz ślub był 4 lata temu  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce