|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Bombashop początkujący

|
Posted: Sat 21 Feb 2015, 13:55 Post subject: Oprawa ślubu i wesela - FAJERWERKI |
|
|
Jesteś zainteresowany oryginalnym pokazem fajerwerków dla gości weselnych ? Marzysz by na ślubie pojawiło się coś nietuzinkowego? Chcesz mieć wejście na salę weselną w iskrzących fontannach? Napisz do mnie. Firma działająca na rynku od lat oferuje oprawę ślubów, wesel oraz innych imprez okolicznościowych w fajerwerki.
Kontakt: Monika
tel.504-988-117 |
|
| Back to top |
|
 |
Magdusia1988 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
annawloska początkujący

|
Posted: Tue 24 Mar 2015, 15:42 Post subject: |
|
|
Ceny faktycznie rozsądne  |
|
| Back to top |
|
 |
anula2 Guest
|
Posted: Thu 21 May 2015, 22:02 Post subject: ulepszenia, kombinacje |
|
|
Jestem zdania, że im więcej kombinacji na weselu tym gorzej Byłam na kilku weselach i przy nadmiernej ilości atrakcji impreza się nie kleiła. Fajerwerki ok, ale jakieś pokazy barmańskie, magicy itp to już przesada...
popr.pisownię/mod/ |
|
| Back to top |
|
 |
marciarena kandydat

|
Posted: Fri 19 Jun 2015, 7:53 Post subject: |
|
|
Jestem podobnego zdania. Na weselu najlepsze są tańce i zabawy, gdzie można się udzielać. Zapraszanie firmy z zewnątrz robiącej różne pokazy i sztuczki mi się nie podoba. Co innego pokaz sztucznych ogni po lub przed oczepinami Na naszym weselu tak było i wszystkim się podobało. Fantastyczny widok! |
|
| Back to top |
|
 |
mrsania początkujący

|
Posted: Fri 19 Jun 2015, 11:53 Post subject: |
|
|
Jeżeli towarzystwo jest fajne to wystarczy radio z discopolo jedzonko i dużo wódki  _________________ przedszkole językowe Mokotów |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce