Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Oprawa ślubu i wesela - FAJERWERKI

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bombashop
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 21 Feb 2015, 13:55    Post subject: Oprawa ślubu i wesela - FAJERWERKI Reply with quote

Jesteś zainteresowany oryginalnym pokazem fajerwerków dla gości weselnych ? Marzysz by na ślubie pojawiło się coś nietuzinkowego? Chcesz mieć wejście na salę weselną w iskrzących fontannach? Napisz do mnie. Firma działająca na rynku od lat oferuje oprawę ślubów, wesel oraz innych imprez okolicznościowych w fajerwerki.
Kontakt: Monika
tel.504-988-117
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Magdusia1988
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 27 Feb 2015, 11:36    Post subject: Ceny atrakcji Reply with quote

Jak już o fajerwerkach mowa, to warto porównać ceny i wybrać coś rozsądnego. Może inne atrakcje też Was zainteresują np. pokaz tańca. Tu znajdziecie fajne info wraz z szacunkowymi cenami http://www.planowaniewesela.pl/warto_wiedziec/atrakcje-weselne
Back to top
View user's profile Send private message
annawloska
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 24 Mar 2015, 15:42    Post subject: Reply with quote

Ceny faktycznie rozsądne uśmiech
Back to top
anula2
Guest

PostPosted: Thu 21 May 2015, 22:02    Post subject: ulepszenia, kombinacje Reply with quote

Jestem zdania, że im więcej kombinacji na weselu tym gorzej uśmiech Byłam na kilku weselach i przy nadmiernej ilości atrakcji impreza się nie kleiła. Fajerwerki ok, ale jakieś pokazy barmańskie, magicy itp to już przesada...

popr.pisownię/mod/
Back to top
marciarena
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 19 Jun 2015, 7:53    Post subject: Reply with quote

Jestem podobnego zdania. Na weselu najlepsze są tańce i zabawy, gdzie można się udzielać. Zapraszanie firmy z zewnątrz robiącej różne pokazy i sztuczki mi się nie podoba. Co innego pokaz sztucznych ogni po lub przed oczepinami uśmiech Na naszym weselu tak było i wszystkim się podobało. Fantastyczny widok!
Back to top
mrsania
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 19 Jun 2015, 11:53    Post subject: Reply with quote

Jeżeli towarzystwo jest fajne to wystarczy radio z discopolo jedzonko i dużo wódki oczko
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce