|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mm's22 początkujący

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 21:52 Temat postu: WYKAZ ŚLUBÓW 2015 |
|
|
Witam:) wraz z narzeczonym jestesmy na etapie ustalenia daty ślubu... wstępnie ma byc to rok 2015... jak myslicie, czy to za wczesnie, zeby planowac slub? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 21:56 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jedyne co możecie zacząć już teraz, to odkładać pieniądze  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Sob 9 Cze 2012, 18:05 Temat postu: |
|
|
dziewczyny mają rację. 2 lata wcześniej można już działać ale 3 lata to chyba faktycznie tylko odkladać pieniążki.  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ankara początkujący

|
Wysłany: Wto 14 Sie 2012, 13:38 Temat postu: |
|
|
Weszłam z ciekawości na forum, aby zobaczyć czy powstał temat o 2015 roku, jak się okazało jest
Z moim ukochanym stwierdziliśmy (tak wstępnie), że rok 2015 jest prawdopodobny, jeśli chodzi o nasz ślub oczywiście jeszcze nie zajmujemy się tym tematem, nie było zaręczyn, ale kto wie co będzie w przyszłości.
Jestem ciekawa jak ten temat się rozwinie (w ciągu kilka lat) i czy nasze decyzje rzeczywiście się spełnią  |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Wto 14 Sie 2012, 14:24 Temat postu: |
|
|
2015 to strasznie odległy termin, ale mimo wszystko trzymam kciuki za realizację wszelkich planów ale na przygotowania to rzeczywiście jeszcze duuużo czasu macie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankara początkujący

|
Wysłany: Wto 14 Sie 2012, 14:50 Temat postu: |
|
|
annn napisał: | 2015 to strasznie odległy termin, ale mimo wszystko trzymam kciuki za realizację wszelkich planów ale na przygotowania to rzeczywiście jeszcze duuużo czasu macie  |
Oczywiście, że tak. Tak naprawdę to jeszcze nie ma żadnych przygotować, tylko na razie luźno rzucona data jednak mam nadzieję, że w przyszłości nabierze bardziej realnych kształtów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pączek kandydat

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 15:14 Temat postu: |
|
|
To i ja się dołączę Razem z narzeczonym doszliśmy do wniosku, że chcielibyśmy aby Nasz ślub odbył się w 2015r., w czerwcu bądź sierpniu póki co żadnych przygotowań nie ma-poza ogólnymi rozmowami i odkładaniem pieniędzy, bo jest jeszcze "trochę" czasu pewnie za konkrety weźmiemy się w połowie przyszłego roku choć już teraz lubię sobie co nie co pooglądać, a jak coś wpadnie mi w oko to pokazuję to K. Także wstępny zarys ślubu i wesela mamy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 15:22 Temat postu: |
|
|
mm's22, dopiero dołączyłaś do tego forum i masz tylko jednego posta. Zakładając temat z wykazem ślubów na 2015 rok, czy podejmujesz się stałej obecności na forum do tego czasu, by na bieżąco aktualizować listę użytkowniczek?
Jeżeli natomiast temat miał służyć jedynie wymianie opinii o organizacji ślubu w 2015, to zmień proszę tytuł tematu na bardziej odpowiedni  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankara początkujący

|
Wysłany: Czw 30 Sie 2012, 16:46 Temat postu: |
|
|
Pączek
Widzę, że pomału zwiększa się zainteresowanie 2015
Ja tak samo jak Ty lubię poprzeglądać różne strony, poczytać forum, jednak na razie jest to jedyna forma aktywności przeze mnie praktykowana. Pewnie mój gust jeszcze ulegnie zmianie i dzisiejsze wybory będą nieaktualne
Jednakże miło jest od czasu do czasu wejść na wątek 2015 z nastawieniem, że być może to będzie NASZ rok
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|