|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiunia kandydat

|
Wysłany: Pon 16 Lut 2015, 16:33 Temat postu: hejka!!! |
|
|
Cześć dziewczyny (i chłopaki? ). Jestem zupełnie świeża bo zaręczyliśmy się w te walentynki! Były kwiaty i romantyczna kolacja i nawet Pawełek poprosił kolgę żeby nam grał na gitarze A ja już wszystko chcę miec zaplanowane, wiecie jak to jest. sukienke to w sumie miałam już wybraną od paru miesięcy hihi... Daty ślubu jeszcze nie maale ja chcę jak najszybciej! _________________

Ostatnio zmieniony przez kasiunia dnia Pią 20 Lut 2015, 13:22, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
geoAsia uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Lut 2015, 8:45 Temat postu: |
|
|
Witaj. Tak jak pisałam Ci w innym wątku - życzę powodzenia i trzymam kciuki.
A co do sukni - to rozumiem, że już przed zaręczynami wiedziałaś, że niedługo będzie coś na rzeczy? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiunia kandydat

|
Wysłany: Wto 17 Lut 2015, 11:16 Temat postu: |
|
|
Ojj to sie czuło w kościach Wiesz, nagle zamiast mnie przeganiać spod sklepów z biżuterią zaczął jakby słuchać... hihi... No i byliśmy razem dość długo bo cztery lata.. i to dokładnie bo też w sumie od walentynek Naczekałam się No i w sumie fajnie by było ślub też w walentynki ale wtedy dużo trzeba czekać... no nie wiem..
A sukienkę to wybrałam w tym stylu:
Te rękawiczki i diadem i kolia błyszcząca - mus!! Najpierw myślałam, żeby skromniej bo mama mi tak radziła... No ale moja przyjaciółka mnie przekonała że przecież takie wydarzenie to raz w życiu!! I stwierdziłam trudno, ja chcę byc jak księżniczka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|