|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aveline bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Maj 2014, 11:35 Temat postu: "Świadoma praw i obowiązków..." |
|
|
Napisałam już kilka postów na forum, ale wypadałoby się przywitać.
Bierzemy z narzeczonym ślub cywilny i jesteśmy ze sobą już prawie 4 lata. Nigdy w związku nie byłam tak szczęśliwa, mimo różnicy wieku, jestem pewna bardziej niż na 100%, że to ten jedyny i nie mogę się doczekać dnia naszego ślubu, odliczam dni z niecierpliwością.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malenka00 uzależniony

|
Wysłany: Sro 28 Maj 2014, 19:39 Temat postu: |
|
|
Witaj
Pocieszę Cię z tą różnicą, u nas jest 10 lat, więc Wasze 6 to tak dość spoko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Sro 28 Maj 2014, 21:04 Temat postu: |
|
|
Cześć!  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aveline bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Maj 2014, 21:11 Temat postu: |
|
|
malenka00 napisał: | Pocieszę Cię z tą różnicą, u nas jest 10 lat, więc Wasze 6 to tak dość spoko  |
Z taką dużą różnicą wieku jeszcze się nie spotkałam. My jesteśmy "pionierami" wśród znajomych i w rodzinie, jeżeli o taką przepaść wiekową chodzi. Oczywiście mnie to nie przeszkadza, a narzeczony uważa, że go odmładzam.
Hej, hej.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 9:04 Temat postu: |
|
|
Witaj i rozgość się
Miałam zapytać o tą różnicę wieku, bo już myślałam, że to będzie coś z rzędu 20-30 lat, a tu 6 latek. E tam, między mną, a mężem jest 5 lat różnicy i nie czuję tego w ogóle.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 9:27 Temat postu: |
|
|
Witaj Aveline, cieszę się, że zdążyłaś już rozgościć się na forum i aktywnie działać! Między moją bliską koleżanką i jej narzeczonym jest 7 lat różnicy i też tego w ogóle nie zauważają  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 9:42 Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie
U nas też jest różnica 6 lat, i nie jesteśmy pionierami wśród znajomych z tą naszą różnicą np. między moją świadkową i jej narzeczonym jest różnica 11 lat. Jakoś nie odczuwamy wielkiej różnicy
Udanych przygotowań do tego wielkiego dnia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 11:03 Temat postu: |
|
|
Witaj
Rozgość się, życzę miłego odliczania czasu  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 11:18 Temat postu: |
|
|
Hej Witaj, baw się z nami dobrze
Znowu mi przypomniałyście, że między nami też jest 5 lat różnicy. Polega tylko na tym, że w dzieciństwie widział jeszcze takie rzeczy, które mnie omineły . Faceci dorastają później  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aveline bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Maj 2014, 13:23 Temat postu: |
|
|
oldziiaa napisał: | [..]Polega tylko na tym, że w dzieciństwie widział jeszcze takie rzeczy, które mnie omineły . Faceci dorastają później  |
Dobre podejście.
Na początku naszego związku bardzo mocno odczuwałam różnicę wiekową między nami, ale też zawodową (jeśli można to tak nazwać) bo pracowaliśmy razem i czasem dziwnie się czułam przychodząc z własnym szefem pod rękę do pracy. Z czasem się dotarliśmy i z roku na rok było coraz lepiej. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|