|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miejsercepl początkujący

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 8:44 Temat postu: POMOC! Prosimy Panny Młode o informacje co poprawić |
|
|
Witamy,
Jesteśmy Fundacją Miej Serce, organizujemy akcje dobroczynną dla chorych dzieci. Nie chcemy pisać o szczegółach ponieważ prosimy was o opinię nt. naszego wzoru aukcji, czy właśnie szczegóły są czytelne, przekaz i zasada działania akcji jest zrozumiała, czy skorzystałybyście z tego typu akcji, jeżeli nie to prosimy o powody. (nikogo nie ocenimy, chcemy tylko wiedzieć co i jak usprawnić )
Bardzo dziękujemy za wszelkie odpowiedzi!
link:
http://allegro.pl/darmowe-zaproszenia-slubne-wezwanie-kremowe-roze-i4402915737.html _________________ www.miejserce.pl/cegielki.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 9:18 Temat postu: |
|
|
W sumie rzeczy ciekawa akcja. Tylko jak tu się mają przepisy ustawy o zbiórce publicznej? Bo tu już mówimy o tzw. kweście. Wydaje mi się, że na taką zbiórkę młoda para musiała by mieć stosowne zezwolenie. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miejsercepl początkujący

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 9:24 Temat postu: |
|
|
WIDEOFILM napisał: | W sumie rzeczy ciekawa akcja. Tylko jak tu się mają przepisy ustawy o zbiórce publicznej? Bo tu już mówimy o tzw. kweście. Wydaje mi się, że na taką zbiórkę młoda para musiała by mieć stosowne zezwolenie. |
Na zbiórki w "zamkniętym gronie" nie publiczne nie trzeba zezwolenia, czyli np zbiórka wśród pracowników, wśród znajomych (czy właśnie weselników)
np. w szkole (słynna akcja góra grosza w szkołach odbywa się bez pozwoleń) etc. a Nasza Fundacja i tak dysponuje pozwoleniem ministerialnym na zbiórki publiczne gdyby ktoś chciał dmuchać na zimne  _________________ www.miejserce.pl/cegielki.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:11 Temat postu: |
|
|
Pomysł przedni- ale :
Żeby się dowiedzieć, w ogóle o co chodzi- trzeba przebrnąć przez wszystko- jakiejkolwiek wyjaśnienie jest na dole , na samym końcu. Szkoda.
Jest w takim formacie- że mi osobiście- ucina z prawej strrony końcówkę ogłoszenia.
Poprawcie- mamy 20 rodzajów, a nie rodzai - jednak dla większości ludzi ten błąd BĘDZIE widoczny . Chyba tyle. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
miejsercepl początkujący

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:35 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | Pomysł przedni- ale :
Żeby się dowiedzieć, w ogóle o co chodzi- trzeba przebrnąć przez wszystko- jakiejkolwiek wyjaśnienie jest na dole , na samym końcu. Szkoda.
Jest w takim formacie- że mi osobiście- ucina z prawej strrony końcówkę ogłoszenia.
Poprawcie- mamy 20 rodzajów, a nie rodzai - jednak dla większości ludzi ten błąd BĘDZIE widoczny . Chyba tyle. |
Dzięki za info poprawimy jak tylko wystawimy nową, bo już na niej ktoś kupił i nie można wprowadzić zmian,
ale poniżej identyczna aukcja z Twoimi sugestiami
http://allegro.pl/show_item.php?item=4402835817
wyświetla się prawidłowo? niczego nie ucięło (u nas wcześniej było OK, może dużo zależy od rozdzielczości ekranu)
Czy zajawka o akcji na początku skłania do przejścia w dół aukcji, czy może jednak dużą infografikę wrzucić na górę? _________________ www.miejserce.pl/cegielki.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:49 Temat postu: |
|
|
Zajawka - owszem, skłąnia. Mi tam dalej ucina kawałek- ale już mniej - tzn prawie wszystko mogę przeczytać . _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
miejsercepl początkujący

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:53 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | Zajawka - owszem, skłąnia. Mi tam dalej ucina kawałek- ale już mniej - tzn prawie wszystko mogę przeczytać . |
OK
a zdjęcia też przycina? _________________ www.miejserce.pl/cegielki.html |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:55 Temat postu: |
|
|
Przycina to pierwsze- u mnie zostaje napis "Fundacja Miej Ser" Ale reszta bez zarzutu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|