Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

POMOC! Prosimy Panny Młode o informacje co poprawić

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miejsercepl
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 8:44    Temat postu: POMOC! Prosimy Panny Młode o informacje co poprawić Odpowiedz z cytatem

Witamy,
Jesteśmy Fundacją Miej Serce, organizujemy akcje dobroczynną dla chorych dzieci. Nie chcemy pisać o szczegółach ponieważ prosimy was o opinię nt. naszego wzoru aukcji, czy właśnie szczegóły są czytelne, przekaz i zasada działania akcji jest zrozumiała, czy skorzystałybyście z tego typu akcji, jeżeli nie to prosimy o powody. (nikogo nie ocenimy, chcemy tylko wiedzieć co i jak usprawnić uśmiech )
Bardzo dziękujemy za wszelkie odpowiedzi!

link:
http://allegro.pl/darmowe-zaproszenia-slubne-wezwanie-kremowe-roze-i4402915737.html
WIDEOFILM
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 9:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie rzeczy ciekawa akcja. Tylko jak tu się mają przepisy ustawy o zbiórce publicznej? Bo tu już mówimy o tzw. kweście. Wydaje mi się, że na taką zbiórkę młoda para musiała by mieć stosowne zezwolenie.
miejsercepl
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WIDEOFILM napisał:
W sumie rzeczy ciekawa akcja. Tylko jak tu się mają przepisy ustawy o zbiórce publicznej? Bo tu już mówimy o tzw. kweście. Wydaje mi się, że na taką zbiórkę młoda para musiała by mieć stosowne zezwolenie.

Na zbiórki w "zamkniętym gronie" nie publiczne nie trzeba zezwolenia, czyli np zbiórka wśród pracowników, wśród znajomych (czy właśnie weselników)
np. w szkole (słynna akcja góra grosza w szkołach odbywa się bez pozwoleń) etc. a Nasza Fundacja i tak dysponuje pozwoleniem ministerialnym na zbiórki publiczne gdyby ktoś chciał dmuchać na zimne uśmiech
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł przedni- ale :

Żeby się dowiedzieć, w ogóle o co chodzi- trzeba przebrnąć przez wszystko- jakiejkolwiek wyjaśnienie jest na dole , na samym końcu. Szkoda.

Jest w takim formacie- że mi osobiście- ucina z prawej strrony końcówkę ogłoszenia.

Poprawcie- mamy 20 rodzajów, a nie rodzai - jednak dla większości ludzi ten błąd BĘDZIE widoczny oczko. Chyba tyle.
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
Pomysł przedni- ale :

Żeby się dowiedzieć, w ogóle o co chodzi- trzeba przebrnąć przez wszystko- jakiejkolwiek wyjaśnienie jest na dole , na samym końcu. Szkoda.

Jest w takim formacie- że mi osobiście- ucina z prawej strrony końcówkę ogłoszenia.

Poprawcie- mamy 20 rodzajów, a nie rodzai - jednak dla większości ludzi ten błąd BĘDZIE widoczny oczko. Chyba tyle.

Dzięki za info uśmiech poprawimy jak tylko wystawimy nową, bo już na niej ktoś kupił i nie można wprowadzić zmian,
ale poniżej identyczna aukcja z Twoimi sugestiami
http://allegro.pl/show_item.php?item=4402835817

wyświetla się prawidłowo? niczego nie ucięło (u nas wcześniej było OK, może dużo zależy od rozdzielczości ekranu)

Czy zajawka o akcji na początku skłania do przejścia w dół aukcji, czy może jednak dużą infografikę wrzucić na górę?
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajawka - owszem, skłąnia. Mi tam dalej ucina kawałek- ale już mniej - tzn prawie wszystko mogę przeczytać oczko .
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
Zajawka - owszem, skłąnia. Mi tam dalej ucina kawałek- ale już mniej - tzn prawie wszystko mogę przeczytać oczko .

OK uśmiech
a zdjęcia też przycina?
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lip 2014, 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przycina to pierwsze- u mnie zostaje napis "Fundacja Miej Ser" język Ale reszta bez zarzutu.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: