Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Rola dzieci na ślubie i weselu.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atenerka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 28 Lip 2015, 11:28    Temat postu: Rola dzieci na ślubie i weselu. Odpowiedz z cytatem

Witam Was. uśmiech
Jeśli już był taki temat to przepraszam ale mi się nie udało znaleźć. Embarassed

Czy macie pomysły jakie role dać dzieciom podczas ceremonii i ewentualnie przyjęcia weselnego?

Mam do 'dyspozycji' 4 dzieciaczków (dzieci rodzeństwa mojego i mojego przyszłego męża).

Kuba - 9 lat; Maja, Pati - 7 lat, Oliwka - 4 latka.
Jeszcze mam dwie nastolatki, które 'przywiozą' mi męża. oczko

Myślałam, że Kubuś może przynieść obrączki a na dziewczynki nie mam pomysłu... 3 dziewczynki raczej kwiatków nie posypią... Trenu mieć nie będę...

Może macie jakiś pomysł? uśmiech Z góry dziękuję.
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 21 Wrz 2015, 20:02    Temat postu: Re: Rola dzieci na ślubie i weselu. Odpowiedz z cytatem

Dzieciaki mogą jeszcze puszczać bańki mydlane przed kościołem albo podczas pierwszego tańca - dla Was ozdoba, dla nich frajda uśmiech No i oczywiście poczucie ważnej roli uśmiech
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Donata
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 20 Paź 2015, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bańki nie są bezpieczne, bo potem podłoga jest bardzo śliska.

Gilbert Keith Chesterton
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
doriss12
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 29 Paź 2015, 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetny pomysł z tymi bańkami mydlanymi. Dzieci będą miały frajdę, a same bańki będą genialnie wyglądać! uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: