|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Eduardo Valerio Film& początkujący

|
Wysłany: Czw 27 Lut 2014, 13:48 Temat postu: Witam. |
|
|
Cześć,
Nazywam się Eduardo. Jestem Dominikańczykiem mieszkającym od kilku miesięcy w Polsce.
Na Dominikanie zajmowałem się nagrywaniem i edycją teledysków ślubnych i muzycznych, programów telewizyjnych, filmów krótkometrażowych, pracowałem też w telewizji. Ukończyłem liczne kursy np. realizacja filmowa, telewizyjna, oświetlenie dla telewizji, edycja, fotografia na co posiadam certyfikaty.
Jako, że w Polsce dopiero zaczynam zbierać portfolio jestem w stanie zaproponować wykonanie teledysku ślubnego bądź fotografii za niewielką opłatą lub ZA DARMO. Moim celem jest wzbogacenie polskiego portfolio, więc na pewno będę się starał by realizacja była na jak najwyższym poziomie.
Chętnie nawiążę współpracę zarówno z indywidualnymi osobami jak i firmami. Poszukuję też partnerów z którymi mógłbym współpracować przy różnych projektach.
Jeśli macie jakieś pytania, proszę śmiało je kierować.
Oto ostatni wykonany przeze mnie materiał:
http://www.youtube.com/watch?v=KkTVGozrh3A
Zapraszam też na mojego FANpage, gdzie umieszczam swoje prace:
https://www.facebook.com/pages/Eduardo-Valerio-Film-Photography/165933603606355?fref=ts
Pozdrawiam,
Eduardo |
|
Powrót do góry |
|
 |
malyisza początkujący

|
Wysłany: Sob 1 Mar 2014, 14:26 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum i pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ala85 kandydat

|
Wysłany: Czw 13 Mar 2014, 20:44 Temat postu: |
|
|
Witaj Eduardo, świetnie piszesz po Polsku jak na kilka miesięcy pobytu.
Pozdrawiam Serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|