Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki będzie Twój ślubny image?
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mani_ani
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:52    Temat postu: Jaki będzie Twój ślubny image? Odpowiedz z cytatem

Postanowiłam założyć temat, którego mi tu brakowało - mianowicie nie mogłam znaleźć miejsca, do którego będziemy mogły wrzucać zdjęcie sukni + welon + biżuteria + bukiet + buty + fryzura i makijaż. Takiego zakątka, w którym będziemy mogły się poradzić czy wszystkie elementy razem do siebie pasują bądź pokazać wszystko w jednym miejscu, bez wędrowania po forum uśmiech Są osobne wątki do każdego z tych elementów, ale nie zauważyłam żadnego zbiorczego uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajny temat, ale zanim zrobi się zamieszanie, warto chyba ustalic, że to będzie sama galeria jak sukien/obrączek/bukietów i po dodaniu zdjęc w odpowiednim temacie będziecie swoje posty edytowały o nowy element uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim celem nie jest stworzenie galerii, ale miejsca, w którym można komentować, wyrażać opinie, radzić uśmiech Chciałabym, by było to miejsce zarówno dla osób zdecydowanych na takie i takie elementy, jak i tych, które potrzebują krytyki swoich pomysłów i porady uśmiech

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Galerie są o tyle niefajne, że potem trzeba szukać innego tematu do komentowania.

Pomysł mi się podoba uśmiech
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obawiam się, że w formie z komentowaniem wyjdzie z tego śmietniczek... Zobaczymy co na to moderatorzy uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tu miałaby być galeria, to przypuszczam, że temat umrze śmiercią naturalną, bo nikomu nie będzie się chciało odpisywać w wątku o fryzurze, że kok jest potężny, a potem w wątku o biżuterii, że kolczyki zginą... Czekam w takim razie na decyzję Moderatorów uśmiech Mam nadzieję, że zaakceptują ten pomysł oczko

Powrót do góry
Escherichia
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysł sam w sobie fajny, ale też obawiam się, że wyjdzie z tego temat, w którym zacznie się rozmowa o wszystkim: sukniach, biżuterii, welonach, bukietach i tematy pozostałe umrą śmiercią tragiczną.

Jak dla mnie nie jest problemem np. w temacie o bukietach wrzucić zdjęcie swojej sukni + kilka zdjęć bukietów. Widziałam, że kiedyś dziewczyny to całe zestawienia robiły.

Temat jako galeria, gdy ktoś już jest zdecydowany i wstawia swoje wybory, "popatrzcie jak to będzie razem wyglądało" - jak najbardziej ok.

Powrót do góry
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pon 24 Lut 2014, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:
Obawiam się, że w formie z komentowaniem wyjdzie z tego śmietniczek... Zobaczymy co na to moderatorzy uśmiech

A ja jestem tego niemalże pewna. uśmiech Też jestem za galerią uśmiech Nawet byłe Panny Młode mogłyby wkleić swoje wybory. uśmiech
Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Lut 2014, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok!
Zaczynam:

EDIT: usuwam foty z forum bo wiem, że chłop podczytuje język z oczkiem

Ostatnio zmieniony przez pearl.jamka dnia Pon 3 Mar 2014, 13:19, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 25 Lut 2014, 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Peral zmniejsz proszę zdjęcie bukietu, bo się forum rozjeżdża oczko

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: