|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:52 Temat postu: Jaki będzie Twój ślubny image? |
|
|
Postanowiłam założyć temat, którego mi tu brakowało - mianowicie nie mogłam znaleźć miejsca, do którego będziemy mogły wrzucać zdjęcie sukni + welon + biżuteria + bukiet + buty + fryzura i makijaż. Takiego zakątka, w którym będziemy mogły się poradzić czy wszystkie elementy razem do siebie pasują bądź pokazać wszystko w jednym miejscu, bez wędrowania po forum Są osobne wątki do każdego z tych elementów, ale nie zauważyłam żadnego zbiorczego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:56 Temat postu: |
|
|
Fajny temat, ale zanim zrobi się zamieszanie, warto chyba ustalic, że to będzie sama galeria jak sukien/obrączek/bukietów i po dodaniu zdjęc w odpowiednim temacie będziecie swoje posty edytowały o nowy element  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 18:59 Temat postu: |
|
|
Moim celem nie jest stworzenie galerii, ale miejsca, w którym można komentować, wyrażać opinie, radzić Chciałabym, by było to miejsce zarówno dla osób zdecydowanych na takie i takie elementy, jak i tych, które potrzebują krytyki swoich pomysłów i porady  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:01 Temat postu: |
|
|
Galerie są o tyle niefajne, że potem trzeba szukać innego tematu do komentowania.
Pomysł mi się podoba  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:03 Temat postu: |
|
|
Obawiam się, że w formie z komentowaniem wyjdzie z tego śmietniczek... Zobaczymy co na to moderatorzy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:06 Temat postu: |
|
|
Jeśli tu miałaby być galeria, to przypuszczam, że temat umrze śmiercią naturalną, bo nikomu nie będzie się chciało odpisywać w wątku o fryzurze, że kok jest potężny, a potem w wątku o biżuterii, że kolczyki zginą... Czekam w takim razie na decyzję Moderatorów Mam nadzieję, że zaakceptują ten pomysł  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 19:09 Temat postu: |
|
|
Pomysł sam w sobie fajny, ale też obawiam się, że wyjdzie z tego temat, w którym zacznie się rozmowa o wszystkim: sukniach, biżuterii, welonach, bukietach i tematy pozostałe umrą śmiercią tragiczną.
Jak dla mnie nie jest problemem np. w temacie o bukietach wrzucić zdjęcie swojej sukni + kilka zdjęć bukietów. Widziałam, że kiedyś dziewczyny to całe zestawienia robiły.
Temat jako galeria, gdy ktoś już jest zdecydowany i wstawia swoje wybory, "popatrzcie jak to będzie razem wyglądało" - jak najbardziej ok. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 24 Lut 2014, 22:47 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | Obawiam się, że w formie z komentowaniem wyjdzie z tego śmietniczek... Zobaczymy co na to moderatorzy  |
A ja jestem tego niemalże pewna. Też jestem za galerią Nawet byłe Panny Młode mogłyby wkleić swoje wybory.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Wto 25 Lut 2014, 12:44 Temat postu: |
|
|
Ok!
Zaczynam:
EDIT: usuwam foty z forum bo wiem, że chłop podczytuje  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie!
Ostatnio zmieniony przez pearl.jamka dnia Pon 3 Mar 2014, 13:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 25 Lut 2014, 12:50 Temat postu: |
|
|
Peral zmniejsz proszę zdjęcie bukietu, bo się forum rozjeżdża  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|