Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Moda na złote obrączki !

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zabowska
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 10 Lis 2013, 16:08    Temat postu: Moda na złote obrączki ! Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu w sklepach , Tv a szczególnie na allegro zauważyłam złote pierścionki w pakiecie z złotą wąską obrączką , bądź złote (pozłacane) obrączki na każdy palec , jakaś taka moda się nam zrobiła kiedyś obrączka to był symbol małżeństwa a teraz to chyba bardziej mody Very Happy A Wy co o tym sądzicie ?

Ostatnio zmieniony przez zabowska dnia Nie 10 Lis 2013, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
oldziiaa
guru
guru

PostWysłany: Nie 10 Lis 2013, 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie to jest być mądrym z własnym rozumem, a nie modnym Confused
Obraczka jest i bedzie symbolem małżeństwa - to o czym Ty piszesz jest najzwyklejsza w świecie pospolita komercja. "Obraczka", która jest na każdy palec, nie jest złożona w przysiedze to po prostu pierscionek. Co nie którzy noszą jeszcze tak zwane "obrączki narzeczenskie" choć i tego osobiście nie popieram Wink
A pytanie: "jak to się ma do osoby co ma męża" uważam za strasznie bezsensowne, bo ma się nijak. Sadze, ze mądra osoba myśląca poważnie o małżeństwie, powinna umieć odróżnić te dwie kwestie Wink

Powrót do góry
zabowska
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 10 Lis 2013, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

He he taaaa jasne ja nie twierdzę , że jest to dla mnie problem gdyż jestem stylistką i zrozumiałe jest to ,że moja obrączka to obrączka a te "pierścionki" (obrączki) są dodatkiem do stylizacji chciałam znać zdanie innych.
oldziiaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 11 Lis 2013, 0:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tytuł Twojego wątku świadczy o zupełnie innej tematyce.
Po za tym - bardzo nie podoba mi się, że zmieniałaś posta po mojej odpowiedzi nie zaznaczając tego, zwłaszcza, że zostało to zauważone i skomentowane oczko. Jeśli uznałaś, iż dane pytanie jednak nie powinno się pojawić w Twojej wypowiedzi, to powinnaś napisać, że postanawiasz zedytować swojego posta. Nie cytowałam tego, ponieważ korzystałam z telefonu i to jedyny powód. Nie żebym się czepiała, bo pomyłki zdarzają się każdemu, ale warto jednak to przyznać się do tego w następnej wypowiedzi Wink

Wracając do tematu: ja po prostu nie bardzo rozumiem sensu Twojego pytania. Jeśli mówimy o pierścionku potocznie zwanym obrączką to o co chodzi pytajnik
Dodatkiem do stylizacji może być "obrączka" z kamieniami,. Co niektóre kobietki tak robią, kiedy chcą nadać charakteru swojej obrączce - i ja tego nie neguje. Tylko jak to ma się wszystko do symbolu małżeństwa o którym pisałaś - tego też nie kumam Shocked

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: