Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Poszukujemy DJa-wodzireja na wesele 14 września 2013 obok Gorzowa Śląskiego
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
satal
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 19 Lut 2013, 12:22    Temat postu: Poszukujemy DJa-wodzireja na wesele 14 września 2013 obok Gorzowa Śląskiego Odpowiedz z cytatem

Witam,

poszukujemy DJa i/lub wodzireja, który poprowadziłby nasze wesele 14 września br. w okolicach Gorzowa Śląskiego.
Wesele na 50-60 osób. Czas trwania szacujemy na 14.00 - 4.00.

Szukamy nie tylko DJa, ale także osoby (bądź dwóch osób), które potrafią rozkręcić imprezę, zachęcić ludzi do tańca.

Muzyka jest oczywiście do ustalenia, ale na pewno nie szukamy osób, które specjalizują się w różnego rodzaju zabawach, piosenkach biesiadnych, polskich hitach weselnych itp. Wesele raczej w stylu tzw. urban-wedding;)

Więcej szczegółów do uzgodnienia - bylibyśmy wdzięczny za wstępne propozycje uwzględniające przede wszystkim ww. termin.

Pozdrawiam,

Paweł
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
polom
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 19 Lut 2013, 16:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wesele Marzeń

Dzień Waszego Ślubu, dzień w którym piękne, romantyczne i długo oczekiwane marzenie spełnia się. Dzień wyjątkowy i bardzo ważny dla Was jak i Waszych Bliskich, bowiem w jednej chwili połączą się Wasze serca, życia oraz rodziny. Dzień ten musi zakończyć się sukcesem!

Aby Wasze plany w żaden sposób nie zostały zakłócone oddajcie obsługę muzyczną Waszego przyjęcia w ręce profesjonalistów. Z przyjemnością i zaangażowaniem spełnimy najbardziej wymagające oczekiwania Państwa oraz Gości weselnych.

Wieloletnie doświadczenie sprawia, że każde obsługiwane przez nas przyjęcie jest wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Powierzając nam muzyczną stronę przyjęcia weselnego, będziecie mieć pewność, że ten niezwykły dzień pozostanie w Waszej pamięci do końca życia.

Wesele klasyczne czy nowoczesne ?

Nasi Dj'e poprowadzą każdy rodzaj przyjęcia z największym naciskiem na maksymalne dopasowanie się do upodobań Państwa oraz Gości. Dj a raczej prezenter muzyczny występuje jednocześnie w roli wodzireja. Na Państwa życzenie poprowadzi tradycyjne oczepiny oraz zabawy dla Gości. Wszystkie szczegóły oraz scenariusz przyjęcia omawiane są na spotkaniu z Narzeczonymi.

Repertuar muzyczny

Taniec, zabawy taneczne oraz konkursy to czynniki które pozwalają dobrze zapamiętać i mile wspominać każdą imprezę, dlatego proponujemy przede wszystkim muzykę rozrywkowo – taneczną, a więc największe przeboje zagranicznej i polskiej muzyki z lat 60' – 90' oraz najnowsze hity z radiowych list przebojów. W kilkutysięcznej bazie utworów można znaleźć również muzykę z innych gatunków takich jak : latino, house, dance, pop, r&b. Dobór odpowiedniego repertuaru zawsze odbywa się na żywo, tak, aby zaspokoić oczekiwania najbardziej wymagających Gości.

oferuje:
- pełne prowadzenie wesela (urban wedding bez disco-polo i oczepin) jak i tradycyjne
- dedykacje
- ciekawe konkursy i oczepiny
- dekorację światłem w cenie
- doskonale zestawioną muzykę od lat 60 do współczesności
- doskonałej klasy sprzęt nagłośnieniowo - oświetleniowy (skanery, pary ledowe, lasery, ruchome głowice) wytwornice dymu, baniek, wytwornice ciężkiego dymu na pierwszy taniec
- możliwość uzgodnienia wszystkich szczegółów wesela jak konkursy, toasty, muzyka, przywitania, przerwy itp.
- zawsze w marynarkach, koszulach/garniturach
- dwie osoby DJ i Wodzirej

POWYŻSZY TERMIN MAM WOLNY

kontakt: www.djlomianki.pl 796-998-210 uśmiech uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lkp79
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 20 Lut 2013, 0:28    Temat postu: Stella Music Band Odpowiedz z cytatem

Polecamy nasze usługi i zapraszamy na stronę:
www.stella-musicband.muzzo.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
DjAdus
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 25 Lut 2013, 7:35    Temat postu: DJ ADUS Odpowiedz z cytatem

Ja jestem zajęty ale..

Mam wolnego dj -a który spełni Wasze wymagania wykrzyknik! Pracuje tylko na moje zlecenie i na moim sprzęcie (mam wyłączność). Jest znakomitym dj – em o bardzo szerokiej wiedzy muzycznej którego sam uczyłem ! ). Poza imprezami w hotelach i weselami gra także w klubach. Jeżeli jesteście zainteresowani proszę o Pilny kontakt Smile. Muzyczna wiedza polecanej osoby jest bardzo szeroka i obejmuje zarówno stare i nowe utwory oraz łatwość dopasowania do zróżnicowanych potrzeb parkietu na imprezie jaką jest wesele! Wystawiam RACHUNEK!wykrzyknik GWARANTOWANE 100% satysfakcji.
REZERWACJA DJ- a - 400 zł płatna na konto firmowe jako zadatek oczywiście odliczane od całości.

pozdrawiam
DJ Adus
Dj Adus Multimedia
mob. 501 427 914
www.djadus.pl
Kanał na YouTube:
www.youtube.com/user/djadus1/feed
klrt
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 25 Lut 2013, 19:53    Temat postu: Dj z akordeonem Odpowiedz z cytatem

Witam, termin mam wolny , w razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo
Dodam, iż moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki , ale gram również na klawiszach, akordeonie i śpiewam na żywo
Prowadzę liczne konkursy i zabawy w tym karaoke
konrad.mniow@wp.pl
djtrust
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 26 Lut 2013, 19:36    Temat postu: dj na Państwa wesele- dj trust Odpowiedz z cytatem

Witam

Proponuję swoje usługi

Jestem przekonany, że moja oferta pasuje do Państwa oczekiwań

www.djtrust.pl

pozdrawiam

Artur Darliński - dj trust
djtrust@interia.pl
tel 510 322 062
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
chilliband
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 18 Mar 2013, 21:27    Temat postu: OPRAWA MUZYCZNA - DAWID BAND! Odpowiedz z cytatem

Witam!

Dysponuje wolnym terminem.

Zakres usługi obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
*prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
*integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. (Możliwa opcja bez zabaw/konkursów)

*Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem.
*Jestem otwarty na państwa sugestie
* Dojazd w cenie - posiadam własny transport
* Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.

Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.

www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be

PS. Dodatkowo jako zawodowy muzyk z wykształcenia trębacz klasyczny mogę zaoferować grę na trąbce solo podczas ceremonii ślubnej (ślub kościelny) - USŁUGA GRATIS!

*Posiadam doświadczenie w prowadzeniu wesel w stylu nowoczesnym bez biesiady i kiczu. Jestem otwarty na współprace!

Szczegółowych informacji na temat ceny i usługi udzielę drogą telefoniczną 508-501-542 bądź mailową: dawid.slaga@wp.pl

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY!
DJ MASTI
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 6 Maj 2013, 8:07    Temat postu: Dj-wodzirej w skladzie 3 osobowym Odpowiedz z cytatem

Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424
gg :47256558

Dj Masti

Ostatnio zmieniony przez DJ MASTI dnia Pon 24 Cze 2013, 17:48, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
awart
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 5 Cze 2013, 0:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam zespół AWART.
Pełna oprawa muzyczna, wszechstronny repertuar, wysoki poziom oprawy artystycznej i oczywiście dobra zabawa, 100% na żywo.
Wokalistka, 3 wokalistów, gitara, saksofon, akordeon, klawisze, perkusja.

Można się kontaktować pod tel.: 799 069 007 / 602 244 936
Lub pisać na mail: awart@onet.pl

W razie zainteresowania prześlemy szczegółową ofertę, demo zdjęć i nagrania naszych występów.

Ostatnio zmieniony przez awart dnia Pią 14 Cze 2013, 22:45, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
soband
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 24 Cze 2013, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może jednak zespół weselny:

Posiadamy wolny termin na Państwa wesele.
Zapraszamy do kontaktu:

Tutaj można nas posłuchać:
http://kapele-wesele.pl/soband

Maciej +48 506 907 749
e-mail: maciuss87@op.pl
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: