| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

uzka uzależniony

| 

Wysłany: Pon 18 Lut 2019, 12:21    Temat postu: Wybór kamerzysty | 
				     | 

| 

| Jakie usługi powinien spełniać dobry kamerzysta, aby był warty uwagi? Ostatnio myślałam nad wynajęciem drona, ponieważ u znajomych widziałam bardzo ładne ujęcia, które mnie urzekły, a co wy o tym sądzicie? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

barksi uzależniony

| 

Wysłany: Sro 20 Lut 2019, 13:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| No to skoro oczekujesz drona, to szukaj takiego kamerzysty, który posiada tego typu usługę, bo opłacenie oddzielnie zwykłego kamerzysty i dodatkowo takiego z dronem będzie nieopłacalne, a teraz coraz częściej własnie kamerzyści oferują tego typu usługi. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

uzka uzależniony

| 

Wysłany: Pią 1 Mar 2019, 20:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Nawet nie wiedziałam, że można liczyć na tego typu pakiety u kamerzystów ślubnych. Może ktoś z Warszawy brał ślub i miał właśnie takich kamerzystów i może kogoś sprawdzonego zaproponować? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

barksi uzależniony

| 

Wysłany: Sro 6 Mar 2019, 14:03    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Wielkiego doświadczenia w tej kwestii nie posiadam, wiem tylko trochę ze swojego doświadczenia i poleceń przyjaciół. U mnie był kamerzysta na wesele https://www.tro.com.pl/ nakręcił bardzo ładny teledysk ślubny i ogólnie wyszło sporo fajnych ujęć, my jesteśmy zadowoleni. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

wideofilmowanie kandydat

| 
		 | 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Klaudia.Skrzypiecka kandydat

| 

Wysłany: Pon 25 Mar 2019, 11:55    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Wszystko zależy od tego, czego oczekujecie od dostarczonego Wam materiału. Jeśli podobają Wam się ujęcia z góry, z drona, to jak najbardziej idźcie w tę stronę. To ma być dla Was jak najlepsza pamiątka na całe życie   Sprawdź sobie materiały od Glamour Studio https://www.glamour-studio.pl/wideofilmowanie/ Ich materiały mnie zawsze ujmują. Nie są robione na siłę, widać intymność, bliskość dwóch osób, a to przecież najważniejsze. Moim zdaniem dla takiej pamiątki warto wybrać studio, czy fotografa czy kamerzystę z powołania   _________________ Życie jest piękne, gdy żyć się umie.

Gdy jedno serce drugie rozumie.

Dla wszystkich zainteresowanych tym, czym się zajmuję: http://studio-tapet.pl/fotografia-slubna-kalisz.php | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Aren44 początkujący

| 

Wysłany: Sro 19 Cze 2019, 22:13    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Witam. Chciałbym się zapytać, jakiego kamerzysty polecacie na wesele? Okolice Wrocławia. Możecie również pdoesłać jakąś opinię na jego temat oraz bylbym wdzięczny za przekazanie ile kosztują jego usługi. Pozdrawiam _________________  kamera cofania do samochodu

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jjusti18 maniak

| 

Wysłany: Wto 18 Mar 2025, 18:05    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Fotograf, czy  kamerzysta na wesele dolny śląsk - to postawa na takim wydarzeniu. W końcu każdy  z nas chce mieć pamiątkę w formie zdjęcia, czy fajnego nagrania.    Ja   też  chcę  mieć, dlatego   teraz  właśnie  szukam kogoś  odpowiedniego,  kto  zapewni  mi   usługi na  wysokim  poziomie. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

yours bywalec

| 

Wysłany: Wto 18 Mar 2025, 20:26    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Moja koleżanka podpowiedziała mi, że sesja ślubna lubelskie to naprawdę interesujący pomysł. Poza tym, że będziemy robić zdjęcia na weselu, to jeszcze takie wyjątkowe, dla siebie. Myślę, że warto o tym pomyśleć, ale chętnie dowiem się, jakie macie o tym opinie. Może coś poradzicie mi jakoś z własnego doświadczenia? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|