|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Amethist kandydat

|
Wysłany: Pią 29 Lip 2011, 10:52 Temat postu: Villa Vinci Łomianki na 2012 r opinie |
|
|
Proszę o opinie, relacje itp.
My mamy tam wesele w przyszłym roku...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paprotka początkujący

|
Wysłany: Wto 22 Lis 2011, 14:00 Temat postu: |
|
|
Hej,
Widzę, że wesele macie tydzień po nas.
Też szukam w necie jakiejś opinii na temat villi vinci, ale nic nie mogę znaleźć.
Mam nadzieje, że wszytko się uda!
Daj znać jak czegoś się dowiesz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asiuniak33 maniak

|
Wysłany: Wto 20 Mar 2012, 16:16 Temat postu: |
|
|
hej byłam tam na weselu u przyjaciółki
sala śliczna, dużo miejsca do tańczenia no i nie można było do niczego się przyczepić.. pozytywne wrażenie zrobila na nas gościach a młodzi też zadowoleni o jedzonku sie nie wypowiem bo wesele było za czasów cateringu a teraz podobno już własną kuchnie i kucharza mają  _________________ Małe "wielkie" cudo...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krisp kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Kwi 2012, 14:39 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś powie coś wiecej na temat tego miejsca ? _________________ Fotografia Ślubna
http://zaczarowanachwila.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
fragolaaa początkujący

|
Wysłany: Pon 17 Cze 2013, 11:34 Temat postu: villa vinci - jakies nowe opinie? |
|
|
Kochani,
mam tam wesele w przyszłym roku, zaliczka już wpłacona - klamka zapadła
Sala cudna, nie mogę się doczekać imprezy.. jedna tylko rzecz spędza mi sen z powiek... jak jest z interwencjami policji, straży miejskiej?? Słyszałam, że co wesele się pojawiają
Czy to prawda?
Czekam na wypowiedzi osób, które tam miały wesele - proszę, uspokójcie nas
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|