Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

cudowna sukienka- okazja!!

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
muszkkka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 29 Lis 2012, 14:35    Temat postu: cudowna sukienka- okazja!! Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!
Mam do sprzedania białą kieckę z kolekcji 2012 znanych projektantów . Jest to prawdziwa okazja, bo kupiłam ją za niemałe pieniądze, właściwie głównie ze względu na jakość materiału i markę. Sukienkę ubrałam raz (kilka miesięcy temu) i jest w nienaruszonym stanie. Jeśli któraś jest zainteresowana, prześlę zdjecie. Sukienka jest rozszerzana ku dołowi od bioder, a u góry dopasowana w talii, obszyta przepiękną koronką. Ma zachwycający „dekolt” na plecach. Krótkie rękawki. Jeśli nie znajdę nikogo chętnego na forach weselnych, myślę o wystawieniu jej na allegro albo skorzystaniu z ofertomatu na REKLAMA – któraś korzystała z tej stronki?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
natalia_w
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 29 Lis 2012, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tu jest dział do sprzedaży sukni:

http://forum.slub-wesele.pl/viewforum.php?f=22
Powrót do góry
danutellka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 10 Gru 2012, 10:09    Temat postu: aleja Odpowiedz z cytatem

hej.ja korzystałam z tej stronki ale raczej w organizacji mi pomógł niż w sprzedaży, bo suknię i tak miałam wypożyczonąuśmiech
Powrót do góry
donata90
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 13 Gru 2012, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też korzystałam z tego ofertomatu ale na allegro na wszelki wypadek też wystawiłam:)
Powrót do góry
muszkkka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 18 Gru 2012, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

donata90 napisał:
ja też korzystałam z tego ofertomatu ale na allegro na wszelki wypadek też wystawiłam:)

dzięki dziewczyny. a myślicie, że ta stronka nie zawiera opłat za to, ze dodam ofertę i dzięki nim sprzedam?
Powrót do góry
danutellka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 18 Gru 2012, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

muszkkka napisał:
donata90 napisał:

dzięki dziewczyny. a myślicie, że ta stronka nie zawiera opłat za to, ze dodam ofertę i dzięki nim sprzedam?

ja nic nie płaciłam, ale tez nie sprzedawałam sukni. moze jakieś pakiety są tylko dla tych, którzy chcą zaprezentować na stronie jakis dom weselny albo usluge, ale nie wiem. a za sprzedaz sukni to chyba nie placi sie:)
Powrót do góry
danutellka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 10 Sty 2013, 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i jak tam korzystanie z portali weselnych? udało się wszystko ogarnąc?:
Powrót do góry
donata90
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Sty 2013, 14:16    Temat postu: Re: cudowna sukienka- okazja!! Odpowiedz z cytatem

muszkkka napisał:
Hej dziewczyny!
Mam do sprzedania białą kieckę z kolekcji 2012 znanych projektantów . Jest to prawdziwa okazja, bo kupiłam ją za niemałe pieniądze, właściwie głównie ze względu na jakość materiału i markę. Sukienkę ubrałam raz (kilka miesięcy temu) i jest w nienaruszonym stanie. Jeśli któraś jest zainteresowana, prześlę zdjecie. Sukienka jest rozszerzana ku dołowi od bioder, a u góry dopasowana w talii, obszyta przepiękną koronką. Ma zachwycający „dekolt” na plecach. Krótkie rękawki. Jeśli nie znajdę nikogo chętnego na forach weselnych, myślę o wystawieniu jej na allegro albo skorzystaniu z ofertomatu na REKLAMA– któraś korzystała z tej stronki?

i jak tam muszkkka? Roizumiem, ze juz po miesiacu miodowym?Very Happy
ja zbieram sie za wesele mojej siostry, mamy trochę roboty bo wesele już w sierpniu. ciekawe czy twoją sukienkę znajdę na tej stronie. Może ja kupimy, ale by była heca:))
Powrót do góry
Vania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 16 Sty 2013, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pachnie mi tu reklama Surprised
Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 16 Sty 2013, 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie tylko Tobie. Moderator może zamknąć wątek i usunąć kwestie reklamowe - nieładnie tak podbijać temat, do tego z nieuczciwą reklamą;/

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: