Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Viol.& P. będą rodzicami :)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
violinist83
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 11:42    Temat postu: Viol.& P. będą rodzicami :) Odpowiedz z cytatem

Stało się wykrzyknik Wyczekane, upragnione Szczęście zawitało i u nas wykrzyknik uśmiech
Walczyliśmy dzielnie i się w końcu powiodło. Yes wykrzyknik Yes wykrzyknik Yes wykrzyknik
Droga do sukcesu była kręta i trudna. Starania w sumie trwały od grudnia 2010r... nie obyło się bez łez...
Przez 3 ostatnie miesiące mimo stymulacji cyklu nie miałam owulacji i robiły się okropne torbiele. Co miesiąc to samo - zastrzyki w brzuch, wyczekiwanie i klapa. Za czwartym razem już machnęliśmy ręką bo dr nie miała dla nas dobrych wieści. Pęcherzyki słabo rosły i praktycznie czekaliśmy na następny cykl. Dostałam pro forma zastrzyk na pękniecie pęcherzyka. Byłam przekonana, że i tym razem powstanie znów z tego cysta. Poszłam na kontrolę i jakie zdziwienie było jak na USG wyszło wszystko idealnie! Pierwsza owulacja!! Dla nas to już był ogromny sukces przy moim wstrętnym PCOS. Nie spodziewaliśmy się, że akurat teraz się uda. Za pierwszym razem? Tia.. na pewno Cool
Minęły dwa tygodnie. Czułam, że coś jest na rzeczy (strasznie bolały mnie piersi! inaczej niż na @) ale oddalałam myśl o ciąży jak najdalej od siebie! Nie chciałam jednak kolejnego rozczarowania...
07.03.2012 zrobiłam rano test w domu i wyszła bardzo blada druga kreseczka, prawie niewidoczna. Pomyślałam, że to moja wyobraźnia płata mi figle. Mąż też zdębiał. Myśleliśmy, że test raczej jest negatywny.
Pojechałam jednak na bHCG. Po dwóch godzinach nie było już wątpliwości. To ciąża uśmiech Za dwa dni powtórka badania i radość bo betka rośnie uśmiech uśmiech uśmiech
Oczywiście zrobiłam jeszcze kilka testów... idiota O to jeden z nich:

15.03.2012 zobaczyłam na USG takie CUDO uśmiech

22.03.2012 biło już serducho wykrzyknik
LMP 5w5d (wiek z ost. @)
AUA 5w5d (średni wiek ciążowy)

Do tej pory boję się uwierzyć w nasze Szczęście. Tak bardzo bym chciała, że by już wszystko było dobrze... Siedzę w domku, dużo śpię i dbam o siebie tak jak dr kazała uśmiech Niestety dolegliwości ciążowe mnie nie omijają, ale teraz to już wszystko wytrzymam uśmiech

Następna wizyta i USG po świętach. Już pisałam w innym wątku, że do tego czasu pewnie wymodlę się za wszystkie czasy oczko Kochane! Trzymajcie kciuki! Już sprawdziłam, że pomagają oczko Dziękuję za wszystkie dobre fluidki jakie od Was już dostałam! To się czuje... buźki

Ostatnio zmieniony przez violinist83 dnia Pon 24 Wrz 2012, 8:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochana po raz któryś gratuluję, w końcu Wasze marzenie stało się rzeczywistością przytul Emanuje takie szczęście od Ciebie,że cały post czytałam z wielkim uśmiechem na twarzy wykrzyknik uśmiech
Co do zdjęcia to ja nie znam się na tym więc zamiast robalka widzę tylko szaro-czarne tło język Ale to nic,najważniejsze że jesteście teraz przeszczęśliwi! uśmiech Dbaj o siebie i spokojnie dotrwaj do rozwiązania uśmiech
Maja_82
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się razem z Tobą, czasami wsparcie wirtualne jest bardzo potrzebne, wiem bo sama tego doświadczyłam.

Gratulowałam już kilka razy. uśmiech

Ale jeszcze raz gratuluję.
Dużo odpoczywaj, nie stresuj się, a wszystko się ułoży.
Dużo ciepła, cierpliwości i samych dobrych myśli. uśmiech uśmiech uśmiech

Powrót do góry
florzak
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wasza ciąża jest najbardziej oczekiwaną ciążą na forum i tą która dała mi największą radośc. Tyle już lat razem z różnymi przeżyciami w końcu:)

Nawet nie przyjmuje myśli, że coś może byc źle, dlatego trzymam za Was kciuki i modlę się gorliwie:)

GRATULACJE w oficjalnym wątku!!
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po raz wtóry gratuluję i cieszę się Waszym szczęściem, wspaniała nowina!wykrzyknikwykrzyknik wesoły) Będę śledzić Wasz wątek na pewno. Życzę zdrówka i spokoju:)
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serdeczne gratulacje!wykrzyknik Oby ciąża przebiegła ci spokojnie i książkowo:)

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się bardzo i nadal trzymam kciuki uśmiech

Powrót do góry
limone
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo się cieszę, z waszego szczęścia Very Happy
Więc jeszcze raz gratuluję Very Happy
I także nadal trzymam kciuki uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Kochana!

--------------------
Hmm.. tak jakoś z zaciekawienia zaczęłam przeglądać Twój profil i stare posty i... violinist83 - podwójne gratulacje od sąsiadki z podwórka i jedynej koleżanki z klasy z liceum, która była na Waszym ślubie! lol

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 27 Mar 2012, 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

asik napisał:

--------------------
Hmm.. tak jakoś z zaciekawienia zaczęłam przeglądać Twój profil i stare posty i... violinist83 - podwójne gratulacje od sąsiadki z podwórka i jedynej koleżanki z klasy z liceum, która była na Waszym ślubie! lol

Hehehehe dobre oczko

Kolejny przykład, że świat jest naprawdę tyci tyci oczko

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 89, 90, 91  Następny
Strona 1 z 91

Skocz do: