|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kredka początkujący

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2012, 9:43 Temat postu: oh, hi! |
|
|
Cześć wszystkim!
Ja nie jestem jeszcze nawet zaręczona ale postanowiłam przywołać sobie to cudne wydarzenie intensywnym myśleniem.
Przeczuwam, że coś się powolutku szykuje, w końcu w listopadzie będzie pięć lat od spotkania. Nigdy mnie nie interesowały nawet suknie ślubne, a ja taka niezdecydowana i nieśmiała, że później będzie za późno na wymarzenie sobie wszystkiego, bo każdy mi coś wciśnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2012, 9:44 Temat postu: |
|
|
Witaj Kredko!
Powiem Ci, że ja mam niecałe 10 miesięcy do ślubu i też nie jestem zaręczona:P także różnie bywa:) Mam nadzieję, że intuicja Cię nie zawiedzie:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2012, 17:23 Temat postu: |
|
|
delikatna,ale jak to jest że nie jesteś zaręczona? ustaliliście że bierzecie ślub ale oficjalnych zaręczyn nie było? dobrze myślę? sorki że się tak dopytuję ale zaintrygowałaś mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia31 gaduła

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2012, 18:19 Temat postu: |
|
|
Ja jestem dokładnie w tej samej sytuacji co delikatna
Oficjalnych zaręczyn jeszcze nie było. Ponoć będą. Szczególnie o nie nie pytam, wole mieć niespodziankę.
Minęła nam już 30 i myślę, że zaręczyny już tu aż takiej wielkiej roli nie odgrywają. Nie ma czasu na długoletnie chodzenie ze sobą. Czas szybko ucieka. Dodam, ze jesteśmy ze sobą dopiero dwa lata.
Tak poczuliśmy oboje, że to już czas, aby się pobrac byc mężem i żoną. Mięć wspólny dom i dzieci .
Na takie nieoficjalne zaręczyny kupiliśmy sobie auto(ale to było raczej w żartach, jednak po tym kupnie zdecydowaliśmy się na poszukiwania sali a potem już poszło).
Oczywiście, że jak data ślubu poszła w rodzinę to każdy mówił: uff no nareszcie  _________________ Lepiej późno niż wcale
Do ślubu tylko citroenem
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Czw 23 Sie 2012, 19:35 Temat postu: |
|
|
Witaj Kredko i rozgość się na forum, oby jak najszybciej przeczucie się sprawdziło
delikatna byłam przekonana, że jesteś zaręczona, nawet miałam obraz Twoich zaręczyn w głowie Oczywiście bardzo romantyczny i delikatny jak na Ciebie przystało
Ja przyłączam się do pytanie Kaczki , też mnie to zaintrygowało, to jak to wyszło z tymi ślubami dziewczyny ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Pią 24 Sie 2012, 6:36 Temat postu: |
|
|
Oj tam, zaraz delikatne i romantyczne zaręczyny:P
No jakoś tak wyszło, że jeszcze mi się mój A. nie oświadczył Ale ponoć ma o w planach do końca roku - zobaczymy:) Jakoś szczególnie nie naciskam czy coś..Nie czuję, żeby mi o było szczególnie porzebne - teraz to ten pierścionek będzie taki raczej pro forma:) Po prostu zaczęliśmy planować ślub bez zaręczyn - ot cała tajemnica:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Pią 24 Sie 2012, 7:39 Temat postu: |
|
|
delikatna0 napisał: | Oj tam, zaraz delikatne i romantyczne zaręczyny:P
No jakoś tak wyszło, że jeszcze mi się mój A. nie oświadczył Ale ponoć ma o w planach do końca roku - zobaczymy:) Jakoś szczególnie nie naciskam czy coś..Nie czuję, żeby mi o było szczególnie porzebne - teraz to ten pierścionek będzie taki raczej pro forma:) Po prostu zaczęliśmy planować ślub bez zaręczyn - ot cała tajemnica:) |
i wszystko jasne to teraz będę trzymała kciuki żeby te plany się ziściły  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pączek kandydat

|
Wysłany: Pią 24 Sie 2012, 12:25 Temat postu: |
|
|
Witaj Powiem Ci, że ja już na dłuuuugo przez zaręczynami zaczynałam sobie "planować" jak ma wyglądać ślub i wesele dzięki temu jak przyjdzie już takie poważne planowanie będę wiedziała czego chcę i wszystko pójdzie sprawniej i trzymam kciuki, aby Twoje przeczucia się spełniły  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Pią 24 Sie 2012, 12:47 Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka miała zaręczyny na tydzień przed ślubem, to dopiero w szoku byłam jak zaczęła chwalić się pierścionkiem, myślałam że tak dostała, a ona że zaręczyny dzień wcześniej mieli a do ślubu kilka dni także wszystko możliwe
Witaj Kredko na forum:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|