Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sasetka maniak

|
Wysłany: Wto 12 Maj 2009, 20:24 Temat postu: |
|
|
Myśmy zapraszali gdzieś tak 2 do 1 miesiąca przed ślubem... a 2 tygodnie przed zbieraliśmy potwierdzenia... i pare osób odmówiło... innym tak formalnie wysłaliśmy bo jak oni nam wysłali to my im aby tradycji było zadość.
1) Przyjaciel nie mógł bo gdzie z 3miesięcznym maluchem przyjedzie...
2) Brat Maćka niestety nie mógł bo jego żona była ostatnim trymestrze ciąży że nie dało rady aby tyle kilometrów z Anglii przyjeżdżać a ona była w 7 a 8 miesiącem ciąży zrozumiałe
3) Jedni bo alkohol będzie bo są za starzy a byli starsi od nich i chociaż nie tańczyli na weselu to świetnie się bawili (dziadkowie maćka) ale co tam
I mogłabym tak wymieniać
Innym troszki za późno wysłałam zaproszenia... ale no kobieta zmienną jest ale cóż. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Korek maniak

|
Wysłany: Sro 13 Maj 2009, 22:18 Temat postu: |
|
|
specjalnie trochę za późno wysłałaś, Sasetka ojej, a my wszystkie zaproszenia pół roku przed ślubem już załatwiliśmy i już mamy potwierdzenia  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Caliope8 uzależniony

|
Wysłany: Sro 13 Maj 2009, 22:21 Temat postu: |
|
|
Korek nie miałaś problemu z potwierdzeniami? bo jak ja czytam co czasami ludzie wyprawiają to mi się włos na głowie jeży, że np ze 100osób potwierdziło oficjalnie 10 a reszta gdzieś komuś przy okazji. Jak z tym było u Was, dużo osób musiałaś potem obdzwaniać? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Korek maniak

|
Wysłany: Sro 13 Maj 2009, 22:22 Temat postu: |
|
|
słownie dwie  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 13 Maj 2009, 23:37 Temat postu: |
|
|
z moich wszysy przyjda wiec nie bede wydzwaniac  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 16:40 Temat postu: |
|
|
My pierwsze zaproszenia gości mamy już za sobą, choć jeszcze wiele osób nam zostało Postanowiliśmy by nasze zaproszenia były nawiązaniem do całokształtu wesela więc wybraliśmy zaproszenia w kolorze delikatnego różu a do tego dla wszystkich zapraszanych przez nas Pań- mój przyszły mężuś wręcza białe róże. Czyli taki komplet zaproszenie plus róża i przyznam szczerze że całkiem fajnie to wygląda  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milagros bywalec

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Pon 27 Gru 2010, 19:52 Temat postu: |
|
|
Oj, to Wy wcześnie zapraszacie A z tymi różami to bardzo fajny pomysł, ale u nas to chyba by się nie przyjęło  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
Powrót do góry |
|
 |
justynam198 bywalec

|
Wysłany: Wto 28 Gru 2010, 0:17 Temat postu: |
|
|
Kwiatuszek to Wy strasznie wcześnie zaczęliście my mamy ślub prawie miesiąc wcześniej a i tak mamy teraz okazję zaprosić moją bliską kumpelę bo akurat przyjechała z Włoch na chwilę i powiem szczerze że się wahałam (ostatecznie kupiłam jedno zaproszenie w sklepie i wpisałam co trzeba) ale ją zaprosimy bo tak fajniej osobiście a nie listownie Ale widzę że nie powinnam mieć objekcji  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nomika bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Sty 2011, 22:30 Temat postu: |
|
|
My jeszcze nie mamy nawet zaproszeń wybranych i kupionych. Ale planujemy to zrobić w przyszłym tygodniu. Więc myśle że koło lutego będziemy już rozwozić. W sumie cała rodzina wie o tym ślubie więc to będzie tylko formalność. Większość mieszka blisko więc nie będzie problemu żeby to szybko i sprawnie porozwozić. Jedynie kuzynka wyprowadziła się z mężem za granicę więc w tym przypadku wyślemy pocztą zaproszenie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
HubaBuba kandydat

|
Wysłany: Pon 17 Sty 2011, 10:33 Temat postu: |
|
|
hej, my mamy zaproszenia w formie zwiniętych rulonów. Tak więc musimy rozwieść wszystkie. Zaczynamy w maju, objedziemy w dwa weekendy całą rodzinę i już _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|