|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ellenai guru

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 13:02 Temat postu: |
|
|
W końcu!
Wielkie gratulacje! Witaj na świecie Olek  _________________ It's hard to dance with a devil on your back
so shake him off.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 13:48 Temat postu: |
|
|
Wiadomości od Loute
Bardzo jej miło i dziękuje za wszystkie kciukasy
Bardzo chciała do Nas zajrzeć, bo jest mobilną mamą zaopatrzoną w internet w telefonie, ale tyle się wokół niej teraz dzieje, że nie ma kiedy.
Aleksander jest spokojny, prawie cały czas śpi więc Loute ma czas odpocząć i zająć się sobą. No wiecie, takie typowe zajęcia młodej mamy: fryzjer, makijażystka, pedicure Mały ciągnie cyca bez problemów. Mąż przeżył pierwszy szok i ogarnia się już jako tatuś  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 14:47 Temat postu: |
|
|
Loute wielkie gratulacje
Aleksandrze witaj na świcie!! _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
aga_w bywalec

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 14:48 Temat postu: |
|
|
Loute gratulacje! Witaj Olusiu, Poniedziałkowy Pracusiu! _________________ Dobra Mama to Mądra Mama |
|
Powrót do góry |
|
 |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Pon 10 Gru 2012, 17:32 Temat postu: |
|
|
No i gratulacje Witaj Oluś na świecie!! Brawo dla dzielnej mamy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 11 Gru 2012, 7:42 Temat postu: |
|
|
No i się udało, coś tak czułam, że u Loute już po sprawie .
Witaj Olek po tej stronie brzuszka, bądź szczęściem Mamusi i Tatusia. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Wto 11 Gru 2012, 21:29 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy serdecznie za wszystkie kciuki, gratulacje i miłe słowa z taką forumową obstawą rodzi się łatwiej no i przede wszystkim dziekuje Ewie i Asi widze ze informacje docieraly lotem blyskawicy chciałam napisać już coś wczoraj, ale jednak każdą wolną chwilę wykorzystałam na sen tak szybko w skrócie: czujemy się dobrze, mały jest śliczniutki, ma moje oczy i mnóstwo ciemnych włosków jak patrzę na niego gdy śpi, to cały tatuś-takie minki robi poród wspominam bardzo dobrze, miałam znieczulenie i już zawsze będę polecać takie rozwiazanie każdej dziewczynie poza tym moja położna była niesamowita i w ogóle cały zespół i zaplecze bez nawet najmniejszego "ale". Jedyny problem to niewyobrażalny ból brodawek mały je bardzo często i niestety bardzo mnie poranił. Do ostatniego karmienia dostałam silikonowy kapturek i od razu ogromna ulga (nadal dość mocno boli, ale już jakoś to sprawniej idzie)
To taki telegraficzny skrót napisze wiecej jak wrócimy do domu i założę wątek Olusia w dzieciaczkach nie mogę na razie niestety wstawić żadnego zdjęcia, bo mój telefon tego jeszcze nie potrafi jeszcze raz dziękujemy za Wasze wsparcie to się bardzo przydaje na porodowce  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Wto 11 Gru 2012, 22:27 Temat postu: |
|
|
Nie możemy się już doczekać zdjęć Jasia
Jak czytam o bólu brodawek to moje też mnie zaczynają boleć I naprawdę współczuję tego bólu.
Mam nadzieję, że nie będą Was trzymać za długo, skoro wszystko tak gładko się rozwija
Zazdroszczę sprawnej "obsługi" przy porodzie, sama zastanawiam się nad opłaceniem położnej, która byłaby ze mną przy porodzie, bo nie wiadomo na kogo się trafi. _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Wto 11 Gru 2012, 23:00 Temat postu: |
|
|
Ewa-Gdy napisał: | Nie możemy się już doczekać zdjęć Jasia  |
No to Jasiu czy Olek bo się pogubiłam
Loute, przyjmij i moje serdeczne gratulacje
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Sro 12 Gru 2012, 8:10 Temat postu: |
|
|
shadow's wife napisał: |
No to Jasiu czy Olek bo się pogubilam |
Olek, Olek Ewa pomyliła nas z Ellenai
No ból przy kamieniu jest tragiczny, ale co zrobić? Trzeba dawać cyca i tylko czekać kiedy to przejdzie a wybór położonej może zdecydować o tym jak bedzie wyglądał poród i jak Ty go przezyjesz także myśle ze warto
(Tak na marginesie, 10.12 razemz Olusiem urodziło się tutaj 8 dzieci ) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|