|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magdziuniaaa bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Kwi 2009, 15:24 Temat postu: |
|
|
Tacy już są faceci i jak to mówi mój " nic już ze mną się nie da zrobić, więc teraz masz przechlapane"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angel1978 maniak

|
Wysłany: Sro 22 Kwi 2009, 20:41 Temat postu: |
|
|
My wszystkich gości z Polski zaprosiliśmy najpierw osobiści w grudniu, żeby zarezerwowali sobie termin, a teraz wyślemy zaproszenia jako przypomnienie tak na miesiąc przed. Nie powiem zaproszenie 70 osób przez 10 dni to niezły wyczyn, na szczęście wbiliśmy się w świąteczne obiady i grupowe spotkania ze znajomymi:) _________________ Mój wielki dzień 08.08.09. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam przyszłe panny młode:)
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Murphy bywalec

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 14:35 Temat postu: |
|
|
My też (tych do których jesteśmy w stanie dotrzeć ) chcemy zaprosić gości osobiście. Wydaje mi się, że to raczej służy temu aby zaprezentować rodzinie swoją drugą połowę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Botica maniak

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 15:15 Temat postu: |
|
|
Angel1978 napisał: | My wszystkich gości z Polski zaprosiliśmy najpierw osobiści w grudniu, żeby zarezerwowali sobie termin, a teraz wyślemy zaproszenia jako przypomnienie tak na miesiąc przed. Nie powiem zaproszenie 70 osób przez 10 dni to niezły wyczyn, na szczęście wbiliśmy się w świąteczne obiady i grupowe spotkania ze znajomymi:) |
My w ciągu 3 dni zaprosiliśmy ok. 110 osób Nie wierzyłam, że nam się uda a jednak zdążyliśmy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Korek maniak

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 15:48 Temat postu: |
|
|
aaaaa, Botica, dałaś czadu chyba wszystkich gości macie blisko bo my nie jechaliśmy 600km nad morze z zaproszeniami  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Botica maniak

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 16:21 Temat postu: |
|
|
wszyscy w promieniu 120 km od naszej miejscowości... Jakos dlaiśmy radę, ale całe dnie poza domem spędzilismy Plusem jest to że bylismy razem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sasetka maniak

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 18:31 Temat postu: |
|
|
Myśmy byli w podróży poślubnej nad morze w Ustce... i bawiliśmy się super _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 19:07 Temat postu: |
|
|
My będziemy zapraszać na 4mieś przed weseliskiem, bo chcemy miec jeszcze czas żeby ewentualnie doprosic innych gości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Caliope8 uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Maj 2009, 19:36 Temat postu: |
|
|
My też 4 miesiące przed, żebyśmy wiedzieli ile miejsc noclegowych i ile ostatecznie gości mamy( na 120 osób jakieś 90 przyjezdnych) przynajmniej na 1,5- 2 miesięcy przed weselem _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|