|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vampi gaduła

Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 309 Skąd: Już niedługo Modlnica :)
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 7:08 Temat postu: |
|
|
veritas napisał: | Ostatnio byłam na ślubie mojego kuzyna...Mieli lampiony - prezentowaly się wspaniale. Pierwszy taniec - walc do muzyki z Nocy i Dni. najgorsze jest to, że też chcemy lampiony i tą samą muzykę. Głupio tak...nie chcę, żeby wszyscy sobie pomyśleli, że z nich ściągnęliśmy. |
Kolejna rzecz, którą uwielbiam! Musiało to wyglądać przecudnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pon 25 Cze 2012, 9:26 Temat postu: |
|
|
Dzwoniłam do komendy głównej straży pożarnej dokładnie do działu prewencji obsługującej imprezy i dowiedziałam się, że nie potrzebne jest zezwolenie na puszczenie lampionów. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martylda maniak

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 16:21 Temat postu: |
|
|
To bardzo dobra wiadomość Pralinko! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Nie 5 Sie 2012, 14:10 Temat postu: |
|
|
Lampiony to świetna sprawa. A puszczane w takiej ilości przy dużej liczbie osób to coś pięknego. Sama brałam w czymś takim udział i jest to naprawdę genialne. _________________ Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Sob 25 Sie 2012, 10:51 Temat postu: |
|
|
Lampiony wyglądają bajecznie, najlepszy efekt jest wtedy gdy wszystkie wzlatują na komendę w jednym momencie. Gdy puszczane są pojedyńcze "sierotki" wygląda to znacznie gorzej.
Wszyscy uczestnicy powinni mieć rozdane zapalniczki, żeby nie musieli czekać aż któraś się zwolni. Osiągnięcie odpowiedniej temperatury wewnątrz lampionu, trwa wbrew pozorom dość długo. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|