Poza tym kto zapłaci za tą dodatkową trasę autokaru?
Teściowa (jak jej to zaproponujesz to od razu pomysł upadnie )
Pomysł beznadziejny. Kasztanowa ma rację - przede wszystkim każdy o innej porze się zbiera, poza tym goście na prawdę nie są dziećmi i sobie poradzą z dotarciem na ślub.
Co do transportu Młodych - u nas samochód prowadził świadek więc przyjechali z Młodym do mnie do domu. Świadkową przywiózł wcześniej mąż (sam później przyjechał chyba autobusem na ślub). Potem we czwórkę pojechaliśmy razem na ślub. Rodzice z jednej i drugiej strony jechali swoimi samochodami - teść i moja mama po prostu nie pili na weselu (poza tym to dobra sprawa bo prezenty i jedzenie z wesela mieliśmy rozłożone na 2 bagażniki a i tak ledwo wszystko weszło i moi rodzice do tego nas odwieźli a teściowie świadka z bratem i dziewczyną). A tak na prawdę kto jak przyjedzie to Ciebie nie interesuje. Poradzą sobie _________________
Chciałam żeby Młody przyjechał ze świadkiem i ze swoimi rodzicami. Po błogosławieństwie rodzice mogą nawet pieszo iść do kościoła bo jest blisko! Poza tym żona świadka może wziąć samochód i ich podwieźć bo później i tak jedzie do ośrodka na noc więc nie będzie problemu z odwożeniem samochodu. _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8