|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 10:13 Temat postu: |
|
|
moniq_ napisał: | ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie Stoperanu tak go dobrze reklamowali na stres a ja sie boje ze sie bardzo zestresuję
czy ktos to kiedykolwiek używał  |
Działa rewelacyjnie Zdarzyło mi się używać go i w bardzo ekstremalnym stanie żołądka - 10 minut i po kłopocie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 11:38 Temat postu: |
|
|
A ja wciąż czekam na papier na menu Mam nadzieję, że dziś przyjdzie Do tej pory nigdy tyle nie czekałam na przesyłkę z allegro... |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 18:26 Temat postu: |
|
|
Wakacje i niestety czasem tacy sprzedawcy, pomimo szybkiej wpłaty mocno opóźniają się z wysyłką  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 18:38 Temat postu: |
|
|
Ewuś, też zamówiłam coś ostatnio na allegro. Obie przesyłki polecony priorytet. Jedna doszła już w piątek, drugiej nie mam do dziś, a zamówiłam w jednym i tym samym terminie.
liczę, że nam obu szybko dostarczą co trzeba. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
Karton przyszedł dziś Nareszcie Sprzedawca ma szczęście, że jest taki jak w opisie No to teraz do dzieła  |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:16 Temat postu: |
|
|
no i super
pochwal się, jak już wyczarujesz co trzeba  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 20:18 Temat postu: |
|
|
Metko to tragedia pewnie wyjdzie bez happy endu Ja jestem doprawdy dramatyczna w takich działaniach... Ale bedę się starać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 23 Sie 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
oj tam, tragedia
jak wyjdzie, tak wyjdzie... jestem pewna, że bardzo fajnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:13 Temat postu: |
|
|
Wiem, jak głupio to zabrzmi
Żałuję, że kupiłam sobie welon zamiast toczka (czyli czegoś bardziej stosownego w moim wieku). Nie podobam się sobie w sukience ślubnej. Fakt - wyborem specjalnie się nie przejęłam, ale myślałam, że wybieram coś co do mnie pasuje, choć bez wielkiej ekscytacji. Miało być ładnie.
Pomarudzić mi się zachciało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:19 Temat postu: |
|
|
że niby welon niestosowny w pewnym wieku...ewa rąbąć Cie w Twoją śliczna główkę      ! Masz jedną okazję, żeby welon założyć    ! nie marudz!     A w sukience na 100% wyglądasz ślicznie!    !
ja też miałam chwile zwątpienia po drugiej przymiarce, stwierdziłam, że to jednak nie to i że mogłam wybrać coś innego, ale później byłam zachwycona swoją sukienka!    
nawet poświęciłam mój cenny czas i przeszukalam forum i znalazłam Twoją sukienkę (chyba) i jeżeli to ta to jes BOSKA

Ostatnio zmieniony przez nimfa dnia Sro 25 Sie 2010, 10:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|