|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 23 Sie 2011, 10:54 Temat postu: |
|
|
My byliśmy ok tydz temu zaklepać termin i ksiądz zdziwił się że tak szybko i kazał przyjść po nowym roku,bo jeszcze żadnej PM nie wpisał na przyszły rok,bo nawet jeszcze kalendarza nie założyli ślubnego na 2012 ale teściówka się uparła,że później ktoś nam godzinę ubiegnie i ksiądz specjalnie dla nas założył ten kalendarz i zapisał,ale przynajumniej już mamy z głowy i nie musimy się martwić tym  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wesolaONA kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Sie 2011, 15:58 Temat postu: |
|
|
25.08. chcielismy 18.08 bo to moje urodziny i takie swieto podwojne;) ale bedzie dobrze. ksiedza zalatwiam za meisiac..bo mowil ze on kalendarza nie ma(mala parafia) a jak przyjde za rok w czerwcu to byloby najlepiej:D ale ja pojde od razu..bo chce konkretna godzine..nie chce by mi ja zajeli:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alex89 gaduła

|
Wysłany: Sro 31 Sie 2011, 12:06 Temat postu: |
|
|
coraz nas więcej na 25.08  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sro 31 Sie 2011, 12:34 Temat postu: |
|
|
Kurcze ja też miałam być na 25.08
Ale ktoś nas uprzedził z salą na ten termin i musieliśmy przesunąć  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marlencia początkujący

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 13:11 Temat postu: |
|
|
taka jest prawda, że co parafia to inne zwyczaje oraz w zależności czy to miasto czy wieś
my sie dzis wybieramy do księżulka, bo w niedziele oglaszał, aby zglaszały się pary zawierajace zwiazek małżenski w tym i przyszłym roku- nie wiem bardzo o co chodzi ale dzis sie dowiem, a ślubu jeszcze nie zamawialismy, bo w naszej parafii za wczesnie na to _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 17:02 Temat postu: |
|
|
My dzisiaj w końcu byliśmy zaklepać datę w Kościele.
Poszliśmy pełni obaw bo: to nie jest nasz parafialny Kościół, bo: zostało dziesięć miesięcy i większość ma termin, bo: jak uzasadnić, że chcemy konkretną datę.
Dziesięć minut i po wszystkim:)
Na naszą datę byliśmy pierwsi, na cały lipiec trzeci. Mogliśmy wybrać godzinę (15.00), to ostatnia msza, więc nie trzeba będzie uciekać przed inną Panną Młodą
Super. Cieszę się, że to już nam odpadło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Basia83 początkujący

|
Wysłany: Czw 8 Wrz 2011, 12:52 Temat postu: |
|
|
My mamy datę 16.06.2012 myślę że też fajna )Mamy już muzykę fotografa i salę Przede mną nauki i kościół. _________________ Basia |
|
Powrót do góry |
|
 |
marlencia początkujący

|
Wysłany: Czw 8 Wrz 2011, 13:26 Temat postu: |
|
|
a wiec byłam u księdza dowiedziałam się, że mszę ślubną mam zamawiać 3 m-ce przed terminem, a teraz wydal nam karteczki, aby udac sie na dzień skupienia do sanktkuarium (obowiązkowe) i mozna juz zacząć spotkania w poradni rodzinnej
ślub 1.09.2012 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katorii bywalec

|
Wysłany: Czw 15 Wrz 2011, 14:14 Temat postu: |
|
|
A ja wczoraj i dziś po raz pierwszy mierzyłam suknie ehh dziwne uczucie... nawet mamie się łezka w oku zakręciła nie mam pojęcia jak uda mi sie wybra tą jedyną. Myślałam że będzie strasznie bo jestem raczej niską i drobną osóbką i bałam się że we wszystkich sukniach będę się topic ale tylko w stylu empire i w bardzo obcisłej rybce źle sie czułam no i do wczoraj myślałam ze księżniczka to krój całkiem nie w moim stylu a dziś jedna taką założyłam i sie zakochałam. Jak dotąd mam 2 faworytki i nie wiem czy powinnam mierzyc kolejne czy wybrac z tych dwóch żeby było łatwiej zdecydowac... |
|
Powrót do góry |
|
 |
usia21 kandydat

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 11:51 Temat postu: |
|
|
Ja tez już marzę żeby pójść i w końcu jakąś przymierzyć... na razie ograniczam się do przeglądania stron, ale tak myślę pod koniec października przystąpić choć do pierwszej przymiarki fasonów. Tak na początek muszę się zorientować co do mnie pasuje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|