Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

DATY SLUBU 2012 !!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Wto 23 Sie 2011, 10:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My byliśmy ok tydz temu zaklepać termin i ksiądz zdziwił się że tak szybko i kazał przyjść po nowym roku,bo jeszcze żadnej PM nie wpisał na przyszły rok,bo nawet jeszcze kalendarza nie założyli ślubnego na 2012 Very Happy ale teściówka się uparła,że później ktoś nam godzinę ubiegnie i ksiądz specjalnie dla nas założył ten kalendarz i zapisał,ale przynajumniej już mamy z głowy i nie musimy się martwić tym lol
wesolaONA
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 30 Sie 2011, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

25.08. chcielismy 18.08 bo to moje urodziny i takie swieto podwojne;) ale bedzie dobrze. ksiedza zalatwiam za meisiac..bo mowil ze on kalendarza nie ma(mala parafia) a jak przyjde za rok w czerwcu to byloby najlepiej:D ale ja pojde od razu..bo chce konkretna godzine..nie chce by mi ja zajeli:)
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 31 Sie 2011, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

coraz nas więcej na 25.08 oczko

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Sro 31 Sie 2011, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze ja też miałam być na 25.08 smutny
Ale ktoś nas uprzedził z salą na ten termin i musieliśmy przesunąć smutny
marlencia
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 7 Wrz 2011, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

taka jest prawda, że co parafia to inne zwyczaje oraz w zależności czy to miasto czy wieś
my sie dzis wybieramy do księżulka, bo w niedziele oglaszał, aby zglaszały się pary zawierajace zwiazek małżenski w tym i przyszłym roku- nie wiem bardzo o co chodzi ale dzis sie dowiem, a ślubu jeszcze nie zamawialismy, bo w naszej parafii za wczesnie na to
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 7 Wrz 2011, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My dzisiaj w końcu byliśmy zaklepać datę w Kościele.
Poszliśmy pełni obaw bo: to nie jest nasz parafialny Kościół, bo: zostało dziesięć miesięcy i większość ma termin, bo: jak uzasadnić, że chcemy konkretną datę.

Dziesięć minut i po wszystkim:)
Na naszą datę byliśmy pierwsi, na cały lipiec trzeci. Mogliśmy wybrać godzinę (15.00), to ostatnia msza, więc nie trzeba będzie uciekać przed inną Panną Młodą oczko

Super. Cieszę się, że to już nam odpadło uśmiech
Powrót do góry
Basia83
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 8 Wrz 2011, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My mamy datę 16.06.2012 myślę że też fajna uśmiech)Mamy już muzykę fotografa i salęuśmiech Przede mną nauki i kościół.
marlencia
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 8 Wrz 2011, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a wiec byłam u księdza dowiedziałam się, że mszę ślubną mam zamawiać 3 m-ce przed terminem, a teraz wydal nam karteczki, aby udac sie na dzień skupienia do sanktkuarium (obowiązkowe) i mozna juz zacząć spotkania w poradni rodzinnej
ślub 1.09.2012
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 15 Wrz 2011, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja wczoraj i dziś po raz pierwszy mierzyłam suknie ehh dziwne uczucie... nawet mamie się łezka w oku zakręciła uśmiech nie mam pojęcia jak uda mi sie wybra tą jedyną. Myślałam że będzie strasznie bo jestem raczej niską i drobną osóbką i bałam się że we wszystkich sukniach będę się topic ale tylko w stylu empire i w bardzo obcisłej rybce źle sie czułam no i do wczoraj myślałam ze księżniczka to krój całkiem nie w moim stylu a dziś jedna taką założyłam i sie zakochałam. Jak dotąd mam 2 faworytki i nie wiem czy powinnam mierzyc kolejne czy wybrac z tych dwóch żeby było łatwiej zdecydowac...
Powrót do góry
usia21
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 23 Wrz 2011, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez już marzę żeby pójść i w końcu jakąś przymierzyć... na razie ograniczam się do przeglądania stron, ale tak myślę pod koniec października przystąpić choć do pierwszej przymiarki fasonów. Tak na początek muszę się zorientować co do mnie pasuje uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 61, 62, 63  Następny
Strona 62 z 63

Skocz do: