Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dzień dobry!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 10:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

alfaromeo przecież są też wieczorowe z krótkim przodem, długim tyłem, myślę, że nie zauważy różnicy Wink pewnie i tak dla niego głównym wyznacznikiem odróżniającym suknie ślubną od wieczorowej jest tylko kolor oczko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alfaromeo - chodzi o coś takiego? http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-slubna-super-okazja-i2445879076.html
Nie wiem jakiego jesteś wzrostu,ale taki krój sukienek pasuje tylko wysokim osobom z długimi nogami. Idź do jakiegokolwiek salonu, powiedzą Ci to samo. Więc jeśli do wysokich nie należysz to radzę odpuścić taką sukienkę.
Poza tym nurtuje mnie takie samo pytanie co serwatkę, dlaczego narzeczony mówi Ci jak masz wyglądac tego dnia?
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka ładna uśmiech I wszyscy byliby szczęśliwi Ty zadowolona z ceny, narzeczony miałby tą swoją suknie ślubną, no i na prawdę jest bardzo ładna Wink

Dziewczyny, na pewno to nie jest tak, że narzeczony mówi jej jak ma wyglądać, tylko wyraził pewnie swoją opinie co mu się podoba uśmiech
Powrót do góry
limone
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lauraire napisał:
Jaka ładna uśmiech I wszyscy byliby szczęśliwi Ty zadowolona z ceny, narzeczony miałby tą swoją suknie ślubną, no i na prawdę jest bardzo ładna Wink

Bałabym się czasu realizacji zamówienia, który przy tej sukni wynosi ok. 6 tygodni, a ślub za 2 miesiące oczko

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pią 29 Cze 2012, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolipio napisał:
alfaromeo napisał:
Tak, tylko narzeczony chce żeby to była jednak sukienka ślubna, a nie wieczorowa. Wymarzył sobie krótki przód a długi tył - taką ciężko będzie znaleźć.

To może niech sam taką znajdzie i założy, skoro to jego marzenie? język

uśmiechnięty

to jest sukienka dla nienagannych nóg , Tobie się to podoba w ogóle?
ja nieznoszę takich sukienek, wyciągają mankamenty figury, a tył jak się ma okrągłą pupę wygląda jak kaczkowaty kuper Shocked

Ja bym takiej nie ubrała, narzeczonego niestety ale bym wyśmiała albo złośliwie bym kazała ubrać różową koszulę różowy krawat i skarpety to by zrozumiał aluzję lol

Ty też masz być zadowolona

a nie wolisz czegoś w stylu marylin monroe pytajnik? noga będzie odsłonięta , narzeczony zadowolony , a będzie to gustowniej wyglądać

EDIT : zamawianie z allegro sukni szytej na miarę zazwyczaj kończy się szyciem kolejnej uśmiech

Powrót do góry
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

karolipio napisał:
lauraire napisał:

Bałabym się czasu realizacji zamówienia, który przy tej sukni wynosi ok. 6 tygodni, a ślub za 2 miesiące oczko

Nie zwróciłam uwagi Embarassed no to trochę zmienia postać rzeczy.
Powrót do góry
serwatka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn napisał:
tył jak się ma okrągłą pupę wygląda jak kaczkowaty kuper Shocked

Przymierzałam sukienkę o takim kroju jak wybierałam się na wesele do rodziny. Jestem niewysokiego wzrostu i mam wyraźnie zaokrągloną pupę. W takiej sukience wyglądałam tragicznie! Nóżki salcesonki i naprawkę kaczkowaty kuper!
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 16:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm niska nie jestem, wielkiego tyłka też nie mam - powinno być ok.

Ja wychodzę z założenia, że mam się jemu podobać - ja siebie nie będę oglądać, poza tym mnie totalnie zwisa w czym pójdę - w najprostszej sukience przed kolano bym poszła.

Pisałam, ze nie chce ani grama tiulu, który kojarzy mi się z firaną, więc taka jaką pokazałyście odpada. No i przód ma być do kolana, a dół dłuższy. A takich skromnych sukienek nie ma po prostu.
Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bo takie sukienki nie są skromne Wink moim zdaniem

nie wolisz czegoś w ten deseń :
http://allegro.pl/obledna-krotka-slubna-suknia-super-stroik-i2440242830.html pytajnik? ta akurat droga, ale chodzi mi o krój

http://allegro.pl/krotka-suknia-slubna-zjawiskowa-i2452728266.html

narzeczonemu pewnie chodzi o pokazanie nóg uśmiech więc może się obejdzie bez dłuższego tyłu ?

taką z tym tyłem dłuższym kupiłabym tylko gotową, przeczuwam,że szyta przez krawcową może nie wyjść tak jak powinna Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez ewelajn dnia Pią 29 Cze 2012, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Cze 2012, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może ja jestem jakaś dziwna, ale zawsze mi się wydawało, że każdy narzeczony jest zachwycony w tym dniu swoją wybranką, niezależnie od kroju sukni, który ona wybierze... A z takim ścisłym określeniem preferencji jeszcze się nie spotkałam. Może miałaś kiedyś sukienkę o podobnym kroju i narzeczony ma do niego sentyment? Swoja drogą, to rzeczywiście mało korzystny fason dla większości sylwetek.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 7 z 9

Skocz do: