|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 10:54 Temat postu: |
|
|
alfaromeo przecież są też wieczorowe z krótkim przodem, długim tyłem, myślę, że nie zauważy różnicy pewnie i tak dla niego głównym wyznacznikiem odróżniającym suknie ślubną od wieczorowej jest tylko kolor  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:07 Temat postu: |
|
|
Alfaromeo - chodzi o coś takiego? http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-slubna-super-okazja-i2445879076.html
Nie wiem jakiego jesteś wzrostu,ale taki krój sukienek pasuje tylko wysokim osobom z długimi nogami. Idź do jakiegokolwiek salonu, powiedzą Ci to samo. Więc jeśli do wysokich nie należysz to radzę odpuścić taką sukienkę.
Poza tym nurtuje mnie takie samo pytanie co serwatkę, dlaczego narzeczony mówi Ci jak masz wyglądac tego dnia? _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:11 Temat postu: |
|
|
Jaka ładna I wszyscy byliby szczęśliwi Ty zadowolona z ceny, narzeczony miałby tą swoją suknie ślubną, no i na prawdę jest bardzo ładna
Dziewczyny, na pewno to nie jest tak, że narzeczony mówi jej jak ma wyglądać, tylko wyraził pewnie swoją opinie co mu się podoba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:20 Temat postu: |
|
|
lauraire napisał: | Jaka ładna I wszyscy byliby szczęśliwi Ty zadowolona z ceny, narzeczony miałby tą swoją suknie ślubną, no i na prawdę jest bardzo ładna |
Bałabym się czasu realizacji zamówienia, który przy tej sukni wynosi ok. 6 tygodni, a ślub za 2 miesiące  _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pią 29 Cze 2012, 11:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:20 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: | alfaromeo napisał: | Tak, tylko narzeczony chce żeby to była jednak sukienka ślubna, a nie wieczorowa. Wymarzył sobie krótki przód a długi tył - taką ciężko będzie znaleźć. |
To może niech sam taką znajdzie i założy, skoro to jego marzenie?  |
to jest sukienka dla nienagannych nóg , Tobie się to podoba w ogóle?
ja nieznoszę takich sukienek, wyciągają mankamenty figury, a tył jak się ma okrągłą pupę wygląda jak kaczkowaty kuper
Ja bym takiej nie ubrała, narzeczonego niestety ale bym wyśmiała albo złośliwie bym kazała ubrać różową koszulę różowy krawat i skarpety to by zrozumiał aluzję
Ty też masz być zadowolona
a nie wolisz czegoś w stylu marylin monroe ? noga będzie odsłonięta , narzeczony zadowolony , a będzie to gustowniej wyglądać
EDIT : zamawianie z allegro sukni szytej na miarę zazwyczaj kończy się szyciem kolejnej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:23 Temat postu: |
|
|
karolipio napisał: | lauraire napisał: | Jaka ładna I wszyscy byliby szczęśliwi Ty zadowolona z ceny, narzeczony miałby tą swoją suknie ślubną, no i na prawdę jest bardzo ładna |
Bałabym się czasu realizacji zamówienia, który przy tej sukni wynosi ok. 6 tygodni, a ślub za 2 miesiące  |
Nie zwróciłam uwagi no to trochę zmienia postać rzeczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 11:27 Temat postu: |
|
|
ewelajn napisał: | tył jak się ma okrągłą pupę wygląda jak kaczkowaty kuper |
Przymierzałam sukienkę o takim kroju jak wybierałam się na wesele do rodziny. Jestem niewysokiego wzrostu i mam wyraźnie zaokrągloną pupę. W takiej sukience wyglądałam tragicznie! Nóżki salcesonki i naprawkę kaczkowaty kuper! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 16:22 Temat postu: |
|
|
Hmmm niska nie jestem, wielkiego tyłka też nie mam - powinno być ok.
Ja wychodzę z założenia, że mam się jemu podobać - ja siebie nie będę oglądać, poza tym mnie totalnie zwisa w czym pójdę - w najprostszej sukience przed kolano bym poszła.
Pisałam, ze nie chce ani grama tiulu, który kojarzy mi się z firaną, więc taka jaką pokazałyście odpada. No i przód ma być do kolana, a dół dłuższy. A takich skromnych sukienek nie ma po prostu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pią 29 Cze 2012, 20:30 Temat postu: |
|
|
Może ja jestem jakaś dziwna, ale zawsze mi się wydawało, że każdy narzeczony jest zachwycony w tym dniu swoją wybranką, niezależnie od kroju sukni, który ona wybierze... A z takim ścisłym określeniem preferencji jeszcze się nie spotkałam. Może miałaś kiedyś sukienkę o podobnym kroju i narzeczony ma do niego sentyment? Swoja drogą, to rzeczywiście mało korzystny fason dla większości sylwetek. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|