|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Pią 13 Gru 2013, 23:18 Temat postu: |
|
|
Ja też uważam, ze śpiewanie pieśni religijnej z kieliszkiem wódki w ręku to pomyłka. Dlatego właśnie zapowiedziałam zespołowi, by nie grali nic "kościelnego". Jednak w lipcu tego roku na weselu znajomych "Pod Twą obronę" było.
Bez sensu to jest, przecież raptem godzinę wcześniej cała wesoła kompania była w kościele... Żeby było zabawniej, na weselach, których byłam najczęściej był mix "Pod Twą obronę", później sto lat, niech im gwiazdka..., gorzka wódka, ona temu winna... Świetna kompilacja
U nas jako ostatni taniec na płycie kamerzysty była piosenka "Najpiękniejsza" Krajewskiego. A ostatnia piosenka w ogóle na weselu? Nie pamiętam co zagrał zespół, ale po ich ostatniej piosence kolega wparował na scenę i zaśpiewał jeszcze kilka hitów  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Pią 13 Gru 2013, 23:37 Temat postu: |
|
|
Nam DJ zaproponował, żebyśmy coś wybrali, bo imprezę mamy do konkretnej godziny. Jak się na nic nie zdecydujemy, to pewnie sam coś wybierze.
Agattt, faktycznie niezły "zestaw" piosenek. Ja tę "Czarną Madonnę" tylko raz słyszałam i byłam zdziwiona bardzo. Zresztą sądząc po minach gości większość była tak samo zaskoczona. Więc może zespół pokierował się jakimś zwyczajem, który akurat danemu towarzystwu był kompletnie obcy. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sob 14 Gru 2013, 9:54 Temat postu: |
|
|
U nas na samiutki koniec bylo: "To już jest koniec", ale ze towarzystwo się ponownie rozfikało i ożyło to puścił jeszce"life is life". |
|
Powrót do góry |
|
 |
autocash bywalec

|
Wysłany: Pon 16 Gru 2013, 14:46 Temat postu: |
|
|
Ostatni taniec? Hmmm, nigdy o czymś takim nie myślałem.
Jeśli już miałbym coś wybierać, to byłby to standardowy "to już jest koniec" lub coś, co wszyscy znają i "ożywią się", by to zaśpiewać  _________________ Autocash - Twoja wypożyczalnia samochodów |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Pią 7 Mar 2014, 16:55 Temat postu: |
|
|
A u mnie ostatnim utworem będą... "kolorowe kredki".
Największym zaskoczeniem było, gdy szukaliśmy zespołu to rodzice też pierwsze co to pytali, czy umieją zagrać kolorowe kredki, i żeby bezdyskusyjnie był to ostatni utwór na weselu  _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malenka00 uzależniony

|
Wysłany: Pią 7 Mar 2014, 18:33 Temat postu: |
|
|
A mi właśnie przyszło do głowy Maryli Rodowicz "Ale to już było"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serena maniak

|
Wysłany: Pią 7 Mar 2014, 18:36 Temat postu: |
|
|
nie wybrałabym utworu maryli bo to jak by śpiewać że miłość była i minęła... Gdzieś negatywnie mi się kojarzy smutno, że coś już za nami,,, a tu cieszyć się trzeba  _________________ Taka zwykła wariatka,czyli zło konieczne.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pią 7 Mar 2014, 20:52 Temat postu: |
|
|
serena napisał: | nie wybrałabym utworu maryli bo to jak by śpiewać że miłość była i minęła... Gdzieś negatywnie mi się kojarzy smutno, że coś już za nami,,, a tu cieszyć się trzeba  |
Dokładnie. Ta piosenka była na liście utworów od DJ - wykreśliliśmy ją
U nas pewnie skończy się "Alive" Pearl Jamu  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|