Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dzieci na Waszym weselu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy na Waszym weselu będą dzieci?
Tak
79%
 79%  [ 154 ]
Nie
20%
 20%  [ 39 ]
Wszystkich Głosów : 193

Autor Wiadomość
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Pon 18 Lis 2013, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O, mój brat też ma 16 lat uśmiech ale jako dziecko to już trudno go liczyć, bo wielki jak tyka uśmiech
edyta88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 18 Lis 2013, 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że dla dzieci wesele to wielka frajda. Nie wyobrażam sobie by mój 4 letni chrześniak nie był na moim weselu. Poza tym siostra nie miałaby nawet z kim go zostawić, bo wszyscy dziadkowie będą zaproszeni Very Happy Będzie miał jeszcze dwóch starszych kolegów i koleżankę. Z myślą o gościach planujemy wynająć kilka pokoi w hotelu w którym będzie wesele. Dzieciaczki jak się zmęczą będą mogły tam spać a dorośli na zmianę niech ich pilnują uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 0:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To chyba zależy od dziecka, od wieku, a może nawet i od płci język Bo np. ja jak byłam mała to ekscytowałam się ślubami w rodzinie (mimo że sama na weselach często gęsto nie byłam) i do oglądania zdjęć czy słuchania relacji byłam pierwsza. Jak patrzę na moich kuzynów w wieku pomiędzy 8 a 12 i mam sobie ich wyobrazić na weselu to widzę jedno: totalnie skwaszone miny i wynudzenie się za wsze czasy. Ewentualnie zbrojenie czegoś z tych nudów.

Tańczyć nie lubią, 3/4 rodziny widują od wielkiego dzwonu i takie spotkania traktują raczej jak wyrok niż powód do radości. Najlepiej czują się sami ze sobą, przez nikogo nieniepokojeni.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 7:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Escherichia napisał:
To chyba zależy od dziecka, od wieku, a może nawet i od płci język Bo np. ja jak byłam mała to ekscytowałam się ślubami w rodzinie (mimo że sama na weselach często gęsto nie byłam) i do oglądania zdjęć czy słuchania relacji byłam pierwsza. Jak patrzę na moich kuzynów w wieku pomiędzy 8 a 12 i mam sobie ich wyobrazić na weselu to widzę jedno: totalnie skwaszone miny i wynudzenie się za wsze czasy. Ewentualnie zbrojenie czegoś z tych nudów.

Tańczyć nie lubią, 3/4 rodziny widują od wielkiego dzwonu i takie spotkania traktują raczej jak wyrok niż powód do radości. Najlepiej czują się sami ze sobą, przez nikogo nieniepokojeni.

Coś w tym jest uśmiech od razu mi się przedstawia widok jak siedzi jakiś paronastoletni chłopak i odlicza tylko chwile żeby móc się "uwolnić" uśmiech dziewczyny jak się spotkają to zawsze mają o czym pogadać oczko Ale to nie rozumiem po co (mimo zaproszenia) rodzice biorą tego dzieciaka..bo pewnie zgłasza też jakiś sprzeciw język Ale zaraz koło nich można postawić te ciotki które przychodzą tylko po to żeby popatrzeć i poobgadywać przy stole i ani im się śni żeby się pobawić oczko

Powrót do góry
Rashel
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 9:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

12 letni brat meza, razem z 16 letnim kuzynem poszli zaraz po obiedzie ogladac telewizje i wystepy kabaretowe... :/

Powrót do góry
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ha to mieli imprezę uśmiech

Powrót do góry
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ujmę to tak - zapraszamy z dziećmi - a rodzice niech robią jak uważają - chcą wziąć niech biorą, nie chcą niech zostawią w domu. uśmiech I gitarra uśmiech
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też jestem tego zdania oczko

Powrót do góry
domcia192
guru
guru

PostWysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z tym Very Happy
camilos
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 21 Lis 2013, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem dziecko do 1,5 roku nie powinno być na weselu. Tak jak wspomnieliście, najlepiej zostawić je z nianią/koleżanką/opiekunką. Muzyka na weselu jest bardzo głośna, nie wiadomo jak dziecko zareaguje.
Powyżej tego wieku zaczyna się niezłe wywijanie na weselu. I pewnie wszystkie mamy wiedzą, co mam na myśli. uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59  Następny
Strona 57 z 59

Skocz do: