|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy na Waszym weselu będą dzieci? |
Tak |
|
79% |
[ 154 ] |
Nie |
|
20% |
[ 39 ] |
|
Wszystkich Głosów : 193 |
|
Autor |
Wiadomość |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Pon 18 Lis 2013, 9:11 Temat postu: |
|
|
O, mój brat też ma 16 lat ale jako dziecko to już trudno go liczyć, bo wielki jak tyka  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
edyta88 kandydat

|
Wysłany: Pon 18 Lis 2013, 22:26 Temat postu: |
|
|
Myślę, że dla dzieci wesele to wielka frajda. Nie wyobrażam sobie by mój 4 letni chrześniak nie był na moim weselu. Poza tym siostra nie miałaby nawet z kim go zostawić, bo wszyscy dziadkowie będą zaproszeni Będzie miał jeszcze dwóch starszych kolegów i koleżankę. Z myślą o gościach planujemy wynająć kilka pokoi w hotelu w którym będzie wesele. Dzieciaczki jak się zmęczą będą mogły tam spać a dorośli na zmianę niech ich pilnują  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 0:36 Temat postu: |
|
|
To chyba zależy od dziecka, od wieku, a może nawet i od płci Bo np. ja jak byłam mała to ekscytowałam się ślubami w rodzinie (mimo że sama na weselach często gęsto nie byłam) i do oglądania zdjęć czy słuchania relacji byłam pierwsza. Jak patrzę na moich kuzynów w wieku pomiędzy 8 a 12 i mam sobie ich wyobrazić na weselu to widzę jedno: totalnie skwaszone miny i wynudzenie się za wsze czasy. Ewentualnie zbrojenie czegoś z tych nudów.
Tańczyć nie lubią, 3/4 rodziny widują od wielkiego dzwonu i takie spotkania traktują raczej jak wyrok niż powód do radości. Najlepiej czują się sami ze sobą, przez nikogo nieniepokojeni. _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 7:46 Temat postu: |
|
|
Escherichia napisał: | To chyba zależy od dziecka, od wieku, a może nawet i od płci Bo np. ja jak byłam mała to ekscytowałam się ślubami w rodzinie (mimo że sama na weselach często gęsto nie byłam) i do oglądania zdjęć czy słuchania relacji byłam pierwsza. Jak patrzę na moich kuzynów w wieku pomiędzy 8 a 12 i mam sobie ich wyobrazić na weselu to widzę jedno: totalnie skwaszone miny i wynudzenie się za wsze czasy. Ewentualnie zbrojenie czegoś z tych nudów.
Tańczyć nie lubią, 3/4 rodziny widują od wielkiego dzwonu i takie spotkania traktują raczej jak wyrok niż powód do radości. Najlepiej czują się sami ze sobą, przez nikogo nieniepokojeni. |
Coś w tym jest od razu mi się przedstawia widok jak siedzi jakiś paronastoletni chłopak i odlicza tylko chwile żeby móc się "uwolnić" dziewczyny jak się spotkają to zawsze mają o czym pogadać Ale to nie rozumiem po co (mimo zaproszenia) rodzice biorą tego dzieciaka..bo pewnie zgłasza też jakiś sprzeciw Ale zaraz koło nich można postawić te ciotki które przychodzą tylko po to żeby popatrzeć i poobgadywać przy stole i ani im się śni żeby się pobawić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 9:14 Temat postu: |
|
|
12 letni brat meza, razem z 16 letnim kuzynem poszli zaraz po obiedzie ogladac telewizje i wystepy kabaretowe... :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 9:23 Temat postu: |
|
|
Ha to mieli imprezę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:28 Temat postu: |
|
|
Ujmę to tak - zapraszamy z dziećmi - a rodzice niech robią jak uważają - chcą wziąć niech biorą, nie chcą niech zostawią w domu. I gitarra  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:29 Temat postu: |
|
|
Też jestem tego zdania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2013, 10:37 Temat postu: |
|
|
zgadzam się z tym  _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
camilos kandydat

|
Wysłany: Czw 21 Lis 2013, 18:12 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem dziecko do 1,5 roku nie powinno być na weselu. Tak jak wspomnieliście, najlepiej zostawić je z nianią/koleżanką/opiekunką. Muzyka na weselu jest bardzo głośna, nie wiadomo jak dziecko zareaguje.
Powyżej tego wieku zaczyna się niezłe wywijanie na weselu. I pewnie wszystkie mamy wiedzą, co mam na myśli.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|