|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 16:36 Temat postu: |
|
|
Laura cudownie, że już jesteście w domku Byłaś mega dzielna, że poradziłaś sobie w tym 30-sto godzinnym maratonie
Cieszcie się sobą i ucałuj od nas Małego Księcia
W szoku, jestem, że w tak piorunującym tempie powróciłaś na forum Ja przez dobre pół miesiąca, nie miałam czasu, aby o nim nawet pomyśleć
ps Nie wiedziałam o Twoim Tacie, bardzo mi przykro...  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
esc0011 uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 16:58 Temat postu: |
|
|
Super że jesteście w domku. Teraz szybciej wrócisz do sił. Najważniejsze że jest wszystko dobrze podziwiam Ciebie i to jak zniosłaś całą sytuacje z porodem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 17:21 Temat postu: |
|
|
No to teraz już jesteś pełnoetatową mamusią Fajnie, że już jesteście w domku i wszystko się dobrze układa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 19:36 Temat postu: |
|
|
Witamy z powrotem nie ma to jak w domciu, mama odzywa i dopiero teraz w pełni zaczyna cieszyć sie macierzyństwem.
gaja_85 napisał: | W szoku, jestem, że w tak piorunującym tempie powróciłaś na forum Ja przez dobre pół miesiąca, nie miałam czasu, aby o nim nawet pomyśleć : |
No dosłownie, miałam tak samo  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 19:38 Temat postu: |
|
|
Lauro witaj z powrotem Najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi. Jak szwy już będziesz miała ściągnięte, będzie już dużo lepiej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 20:34 Temat postu: |
|
|
Gratulacje jeszcze raz Eryczek śliczny. Oj to będę oglądać DDTVN mimo że nie lubię tego programu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Wto 20 Maj 2014, 16:07 Temat postu: |
|
|
Dziękuję
Syn jest moim najlepszym środkiem przeciwbólowym, daje mi takiego kopa, że mogłabym latać.
Eryk jest przekochanym dzieckiem, książkowym jak na razie, także wolnego czasu mamy sporo, tym bardziej, że tatuś chce się nim zajmować cały czas. Dobrze, że tylko ja mogę go karmić, bo gdyby mógł to chyba nawet ta przyjemność by mi zabrał.
Atinko, szwy mam rozpuszczalne na szczęście.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za kciuki i gratulacje, a teraz zaproaszam do Erykowego wątku: http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=608201#608201, a moderatorki proszę o zamknięcie tego tematu.
Fajnie (tu) było, ale teraz jest i będzie jeszcze fajniej!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|