Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 19:26 Temat postu: |
|
|
Cóż za bujna czuprynka Uroczy chłopczyk  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2014, 10:55 Temat postu: |
|
|
Ale włosaty
Kruszynka malutka, niech rośnie zdrowy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sandra19882 gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2014, 13:07 Temat postu: |
|
|
Gratulacje śliczny chłopczyk Dużo zdrówka dla Was! _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2014, 15:03 Temat postu: |
|
|
Jeju, pamiętam jak pisałaś, ze się staracie i nic z tego, dopiero co był Wasz ślub, tak niedawno pochwaliłaś się, że się udało a tu książę Eryk już na świecie... Jak ten czas pędzi!!
Cudowny! <3  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
domcia192 guru

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2014, 15:45 Temat postu: |
|
|
Gratuluję ! Niech Mały Eryczek rośnie zdrowy  _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 9:49 Temat postu: |
|
|
Dziękujemy za wszystkie gratulacje!
Od wczoraj jesteśmy w domu, dzisiaj odwiedziła nas położna, wszystko jak na razie (tfu, tfu odpukać w niemalowane) układa się perfekcyjnie.
A nasz gwiazdor zrobił taką furorę na oddziale, że w przyszyły poniedziałek będziecie go mogły oglądać w DDTVN Wypatrujcie Eryka w temacie o naprotechnologii.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 10:40 Temat postu: |
|
|
Cieszę się ze jesteście już w domku
Oby cały czas było tak dobrze jak teraz  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 10:40 Temat postu: |
|
|
Ooo mamuśka!! Będę oglądać, specjalnie wstanę wcześniej! Jak nie wesele, to syn w telewizji, tacy sławni   _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 11:01 Temat postu: |
|
|
Nareszcie w domku Też dłużej w szpitalu byliście, jak my. Płakałam ze szczęścia jak wychodziłam do domu
Jak się czujesz ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 19 Maj 2014, 11:39 Temat postu: |
|
|
Musieliśmy pobyć tam dłużej, bo mały miał wysoką bilirubinę i musiał być naświetlany, wtedy to ryczałam jak bóbr. To był dzień kryzysowy, załamka. Jak mi powiedzieli, że zabierają mi go na naświetlane na noc to nie mogłam przestać płakać. Dzięki Bogu, że akurat na dyżurze była przecudowna położna i załatwiła, że mogę chodzić na noworodki go karmić, ale i tak pół nocy przepłakałam nad jego zdjęciami.
Jak już się okazało, że możemy w końcu iść do domu, to nagle jakby przestało mnie wszystko boleć.
Jak ja się czuję? Psychicznie cudownie, jestem w swoim domu z idealnym dzieckiem i cudownym mężem, odpoczywamy sobie, relaksujemy się i cieszymy sobą. A fizycznie, no jak to po cesarce, ciągnie, boli, no ale tak jest, musi być i jeszcze będzie. Byleby wszystko się ładnie zagoiło i skończyło w miarę szybko.
Ta cesarka też mnie podłamała, bo byłam w pełni nastawiona na poród sn, no ale się nie udało, może i dobrze, że akcja nie postępowała bo okazało się, że Eryk zarzucił sobie pępowinę i jakby zszedł niżej do kanału mógłby się przydusić i i ta skończyło by się cięciem, jeszcze gorszym bo takim na cito. Czuwały nad nim Anioły (których nota bene na szpitalnych ścianach jest mnóstwo - szpital pw. Aniołów Stróżów), no i dziadek, od którego dzieliło nas jakieś 300 metrów (cmentarz, na którym leży mój tata jest blisko naszego szpitala).  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|