Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nasz Bąbelek...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55, 56  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
loute
guru
guru

PostWysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

only, bardzo współczuję całej waszej trójce. to jest bardzo niesprawiedliwe, że przez czyjąś niekompetencję Wy przeżywacie takie dramatyczne chwile zły wierze jednak, że wszystko będzie dobrze i mimo przeciwności jakie Twoja córeczka napotkała już na samym początku, później wszystko się ułoży a po tych ciężkich dniach zostanie tylko niemiłe wspomnienie pocieszacz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marga
guru
guru

PostWysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo, bardzo współczuję, kochana Only. Kurczę, gdyby Hania była wcześniaczkiem, można by było jakoś zrozumieć jej problemy, a tak... Szkoda maleńkiej bardzo. Cały czas myślę o Was i trzymam kciuki, żeby obawy lekarza o jej oczko były przedwczesne. Bądźcie dla siebie nawzajem dobrzy i czekajcie cierpliwie na Wasze maleństwo, już wkrótce wszystko się ułoży.

Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Only 40 ml to nie tak źle, jak Hania się przyssie to rozbuja laktację.

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To straszne, że przeżywacie takie chwile smutny Ale bądźcie dla siebie wsparciem, z Hanią na pewno wszystko będzie dobrze! Całe szczęście, że lekarz jest podejrzliwy - nawet jeśli z oczkiem jest coś nie tak, to w tak wczesnym okresie będzie się dało to na pewno wyleczyć. I wróci zdrowiutka z Wami do domu uśmiech Jestem tego pewna!

Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 17 Paź 2012, 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

only na pewno się poprawi, jak pokarm masz to najważniejsze, maltretuj laktatorem a jak Hania będzie z wami to najwyżej poświęć kilka dni poleż z małą w łóżku z wywalonym cycem, żeby zawsze mogła buźkę otworzyć i possać a laktacja się nakręci lol

a swoją drogą to jest chore...nie ma możliwości dawać mumusine mleczko!wykrzyknik Przecież to najlepsze co mogliby dziecku dać....ech....only ja się cieszę, że odciągasz i że się nie poddajesz...będę Cię dalej motywowała...a potem Hania będzie cię motywować jak zobaczysz jak zdrowieje lol

Powrót do góry
blondyna142
guru
guru

PostWysłany: Sro 17 Paź 2012, 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najlepszą motywacją będzie dla ciebie to kochana, jak Hanusia pierwszy raz pociągnie cyca! zobaczysz jakie to uczucie i walcz o karmienie bo to najlepsze dla was obu. i tak jesteście mega silne kobietki. dużo pozytywnych myśli przesyłam

Powrót do góry
violinist83
guru
guru

PostWysłany: Sro 17 Paź 2012, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze prawie nic nie wiem o karmieniu i laktacji bo tego nie przeżyłam, ale myślę że dobrze robisz odciągając pokarm laktatorem. To pobudza produkcję mleka i jak Hania będzie już mogła, to spróbuje najzdrowszego mleczka od mamusi uśmiech Wierzę, że niedługo wszystko się ułoży ze zdrówkiem córci i z oczkiem wszystko będzie dobrze... zakochany

Powrót do góry
only_hope
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć. Dzisiaj Hania została przewieziona na oddział patologii noworodka. Wyobraźcie sobie, że dzisiaj pierwszy raz trzymałam naszą córcię na rękach i karmiałam ją, narazie z butelki ale zawsze to jakiś postęp. Strasznie się wzruszyłam. Patrzyła na mnie tymi swoimi wielkimi ciemnymi oczkami. cudowne uczucie. Jestem taka szczęśliwa, że już lepiej z Hanką. Mam nadzieję, że będzie na tym oddziale nie dłużej niż tydzień i będziemy mogli zabrać ją wkońcu do domu.

Powrót do góry
delikatna0
guru
guru

PostWysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetne wieści Only, aż się wzruszyłam czytając Twój post. Nadal trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno. Córcię macie przedzielną i bardzo silną! Powodzenia!

Powrót do góry
loute
guru
guru

PostWysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no mówiłyśmy, że Hania to silna i waleczna dziewczyna uśmiech same dobre wieści uśmiech już niedługo Hania będzie mogła spokojnie zasnąć w swoim przepięknym pokoiku uśmiech a wiadomo coś więcej jak z oczkiem?

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 53, 54, 55, 56  Następny
Strona 54 z 56

Skocz do: