|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
loute guru

|
Wysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:08 Temat postu: |
|
|
only, bardzo współczuję całej waszej trójce. to jest bardzo niesprawiedliwe, że przez czyjąś niekompetencję Wy przeżywacie takie dramatyczne chwile wierze jednak, że wszystko będzie dobrze i mimo przeciwności jakie Twoja córeczka napotkała już na samym początku, później wszystko się ułoży a po tych ciężkich dniach zostanie tylko niemiłe wspomnienie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:25 Temat postu: |
|
|
Bardzo, bardzo współczuję, kochana Only. Kurczę, gdyby Hania była wcześniaczkiem, można by było jakoś zrozumieć jej problemy, a tak... Szkoda maleńkiej bardzo. Cały czas myślę o Was i trzymam kciuki, żeby obawy lekarza o jej oczko były przedwczesne. Bądźcie dla siebie nawzajem dobrzy i czekajcie cierpliwie na Wasze maleństwo, już wkrótce wszystko się ułoży. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:50 Temat postu: |
|
|
Only 40 ml to nie tak źle, jak Hania się przyssie to rozbuja laktację. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Wto 16 Paź 2012, 19:56 Temat postu: |
|
|
To straszne, że przeżywacie takie chwile Ale bądźcie dla siebie wsparciem, z Hanią na pewno wszystko będzie dobrze! Całe szczęście, że lekarz jest podejrzliwy - nawet jeśli z oczkiem jest coś nie tak, to w tak wczesnym okresie będzie się dało to na pewno wyleczyć. I wróci zdrowiutka z Wami do domu Jestem tego pewna! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 17 Paź 2012, 13:08 Temat postu: |
|
|
only na pewno się poprawi, jak pokarm masz to najważniejsze, maltretuj laktatorem a jak Hania będzie z wami to najwyżej poświęć kilka dni poleż z małą w łóżku z wywalonym cycem, żeby zawsze mogła buźkę otworzyć i possać a laktacja się nakręci
a swoją drogą to jest chore...nie ma możliwości dawać mumusine mleczko! Przecież to najlepsze co mogliby dziecku dać....ech....only ja się cieszę, że odciągasz i że się nie poddajesz...będę Cię dalej motywowała...a potem Hania będzie cię motywować jak zobaczysz jak zdrowieje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 17 Paź 2012, 13:43 Temat postu: |
|
|
najlepszą motywacją będzie dla ciebie to kochana, jak Hanusia pierwszy raz pociągnie cyca! zobaczysz jakie to uczucie i walcz o karmienie bo to najlepsze dla was obu. i tak jesteście mega silne kobietki. dużo pozytywnych myśli przesyłam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Sro 17 Paź 2012, 15:36 Temat postu: |
|
|
Jeszcze prawie nic nie wiem o karmieniu i laktacji bo tego nie przeżyłam, ale myślę że dobrze robisz odciągając pokarm laktatorem. To pobudza produkcję mleka i jak Hania będzie już mogła, to spróbuje najzdrowszego mleczka od mamusi Wierzę, że niedługo wszystko się ułoży ze zdrówkiem córci i z oczkiem wszystko będzie dobrze...  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
only_hope maniak

|
Wysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:39 Temat postu: |
|
|
Cześć. Dzisiaj Hania została przewieziona na oddział patologii noworodka. Wyobraźcie sobie, że dzisiaj pierwszy raz trzymałam naszą córcię na rękach i karmiałam ją, narazie z butelki ale zawsze to jakiś postęp. Strasznie się wzruszyłam. Patrzyła na mnie tymi swoimi wielkimi ciemnymi oczkami. cudowne uczucie. Jestem taka szczęśliwa, że już lepiej z Hanką. Mam nadzieję, że będzie na tym oddziale nie dłużej niż tydzień i będziemy mogli zabrać ją wkońcu do domu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:42 Temat postu: |
|
|
Świetne wieści Only, aż się wzruszyłam czytając Twój post. Nadal trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno. Córcię macie przedzielną i bardzo silną! Powodzenia! _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Pią 19 Paź 2012, 13:57 Temat postu: |
|
|
no mówiłyśmy, że Hania to silna i waleczna dziewczyna same dobre wieści już niedługo Hania będzie mogła spokojnie zasnąć w swoim przepięknym pokoiku a wiadomo coś więcej jak z oczkiem? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|