|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Sro 14 Mar 2012, 14:40 Temat postu: |
|
|
Nie mówił, pewnie żeby Cie nie denerwować...
a ile ona ma lat, że tak się zachowuje?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Mar 2012, 17:24 Temat postu: |
|
|
17,ale intelektualnie dałabym jej max 13. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Czw 15 Mar 2012, 8:58 Temat postu: |
|
|
zachowuje się tak jakby miała tam najwięcej do powiedzenia... trzeba jej powiedzieć, że ona akurat to ma najmniej do gadania...
ale już jest lepiej z tą cała sytuacją tak? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Czw 15 Mar 2012, 10:31 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka napisał: | zachowuje się tak jakby miała tam najwięcej do powiedzenia... trzeba jej powiedzieć, że ona akurat to ma najmniej do gadania...
ale już jest lepiej z tą cała sytuacją tak? |
Ona ma powtarzane,że nie ma nic do gadania,ale ona sobie nic z tego nie robi. To takie jakieś dziwne dziecko... heheh. No z całą sytuacją jest lepiej... przestaliśmy się kompletnie kłócić o ten nieszczęsny ślub i teraz się z niego cieszymy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 14:04 Temat postu: |
|
|
Ness21, przeczytałam właśnie ten/Twój wątek. Wg mnie jego mama i siostra są bardzo władcze i chciałyby żeby wszystko było po ich myśli. Taki typ człowieka - kobiety w mojej rodzinie też takie są: babcia, mama, siostra - no i ja pewnie też ale mój narzeczony jest inny niż np mój tata, nie da sobą przerządzać, więc się pilnuję. W końcu nie zawsze to co ja uważam za słuszne, rzeczywiście musi być słuszne. Wg mnie najlepiej odizolować Twojego narzeczonego od tych władczych kobiet Cieszę się że doszliście do porzumienia i że możecie się cieszyć na Wasz ślub i oczekiwać maleństwa
ewelajn, a gdzie robiłaś kurs? _________________
zapraszam na mojego bloga http://krakowskadzierlatka.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 14:11 Temat postu: |
|
|
zgadzam się z dzierlatką,
miały wpływ na jego całe życie i teraz jeszcze chcą wtrącić swoje 3 grosze wrr co za kobiety _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 14:18 Temat postu: |
|
|
I jeszcze dodam że powinny się pogodzić z tym że teraz to inna kobieta ma wpływ na ich syna/brata a jeśli nie potrafią to tak jak pisałam: ostre cięcie!  _________________
zapraszam na mojego bloga http://krakowskadzierlatka.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzysztof1988 gaduła

|
Wysłany: Pią 8 Cze 2012, 14:28 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem cały temat i cały czas jestem ciekawy co jest powodem zmiany planów z wesela na przyjęcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Sob 9 Cze 2012, 18:07 Temat postu: |
|
|
Dzierlatka napisał: | I jeszcze dodam że powinny się pogodzić z tym że teraz to inna kobieta ma wpływ na ich syna/brata a jeśli nie potrafią to tak jak pisałam: ostre cięcie!  |
ostre cięcie !  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sob 9 Cze 2012, 19:46 Temat postu: |
|
|
Dzierlatka napisał: |
ewelajn, a gdzie robiłaś kurs? |
ewelajn robiła kurs na południu polski, podkarpacie, u Dominikanów, weekendowy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|