|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Juliette guru

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:37 Temat postu: |
|
|
Podjęliście takie ryzyko planując ślub akurat na czas trwania ME  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:57 Temat postu: |
|
|
asik napisał: | W planie urlopowym nie musisz mieć nic zaznaczone. Tych dwóch dni pracodawca nie może Ci odmówić. Wniosek możesz złożyć w każdej chwili. Nie powinno być problemów, jednak jeśli chcesz mieć pewność i brak pretensji pracodawcy, że tak późno dałaś znać (ze względu na specyfikę pracy), to po prostu pogadaj z szefostwem na 2-3 miesiące przed ślubem. |
Tak, wiem że urlopu okolicznościowego nie zaznacza się na planie urlopowym. Chodziło mi o dłuższy urlop w tym terminie. Rodzina D. przylatuje już 19.06 więc chciałabym od tego czasu mieć wolne. Oczywiście z szefostwem porozmawiam odpowiednio wcześniej i dużo wcześniej wypiszę wnioski o urlop i ten okolicznościowy i wypoczynkowy. Mam nadzieję, że będzie dobrze
A jeżeli chodzi o Euro to wcześniej jakoś nie myślałam o tym pod kątem naszego ślubu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
A mnie piłka nożna nie interesuje, więc nie przywiązuje do tego zbytniej uwagi. Skupiam się na ślubie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Wto 31 Sty 2012, 12:27 Temat postu: |
|
|
Maja, bo Ty, tak jak ja, w trakcie Euro będziesz już szczęśliwą mężatką. Jedyne co może Cię niepokoić to fakt, że jako młoda żona możesz usłyszeć "podaj mi piwo kobieto", kiedy szacowny małżonek będzie oglądał mecz. Tak właśnie sobie wyobrażam koniec naszego miesiąca miodowego  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
galeria6612 początkujący

|
Wysłany: Nie 4 Mar 2012, 21:47 Temat postu: |
|
|
Podczas naszego ślubu rozpoczynały się mistrzostwa świata w piłce nożnej. Jakoś żaden z zagorzałych fanów nie wyszedł oglądać meczu Grunt to dobra zabawa dla gości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Wto 1 Maj 2012, 10:08 Temat postu: |
|
|
Mój na szczęście nie jest fanem piłki nożnej, więc w trakcie euro robimy wyjazd z Polski i lecimy w podróż poślubną  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ola_b maniak

|
Wysłany: Sro 2 Maj 2012, 11:25 Temat postu: |
|
|
Ja od razu usłyszałam od mojego R że w czerwcu żadnych wesel a już na pewno nie nasze bo jest Euro a jak już ma bilety to w ogóle będzie wyłączony z życia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Sob 9 Cze 2012, 21:50 Temat postu: |
|
|
Euro trwa, gorączka też jest.
W przyszłą sobotę mecz Polska- Czechy.
Dziewczyny, jak tam wesela w atmosferze euro? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justyna*** maniak

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 17:45 Temat postu: |
|
|
nheledore napisał: | Euro trwa, gorączka też jest.
W przyszłą sobotę mecz Polska- Czechy.
Dziewczyny, jak tam wesela w atmosferze euro? |
U nas nie było na tyle drastycznych wypadków, że ktoś nie chce przyjechać z powodu euro. Problemem jest jednak kompletnie zakorkowane miasto przez które ciężko przejechać i trochę się niepokoję czy mi się goście nie pospóźniają na ślub. Nie lubię spóźnialskich Ja w tym ferworze przygotowań nawet nie zauważam specjalnie, że jest euro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|