Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

co zamiast pierwszego tańca??
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
polly
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 18 Lut 2011, 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eraissa napisał:
no to tak po krotce:

na rozpoczecie wesela beda odczytane "zasady zachowania na weselu" - dosc humorystyczne Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

po podziekowaniach dla rodzicow chcemy zrobic "slubowanie na dobrych tesciow" a same podziekowania beda przy mixie piosenek dzieciecych w stylu "a ja wole swoja mame" "co powie tata" bo jak slysze piosenke "kochanych rodzicow mam" to az mnie mdli...... Mad

z kosciola na wesele bedziemy jechac autem sportowym, najprawdopodobniej subaru do ktorego beda przymocowane 2 ogromne balony pana i pani mlodej dresiarz

pod kosciolem zamiast rzucania ryzu chcemy wypuscic bardzo duzo malych kolorowych balonikow wypelnionych helem

i jeszcze kilka pomyslow mamy ktore sa w czasie ustalania.... Very Happy

mam nadzieję że napiszesz po ślubie jak wszystko wyszło - bo czaję się na kilka pomysłów, o których napisałaś oczko
baloniki super, tylko u mnie pod kościołem strasznie dużo starych, wielkich drzew, więc jeszcze nie wiadomo
a o sportowe autko marudzi tż - kabriolet oczywiście... jakos mi się nie widzi, jeśli będzie padac czy mocno wiać to nie chce sobie wyobrażać siebie po przejażdżce lol
ale...
jeszcze tyleeeeeeee czasu mamy na planowanie, że sto razy zmienimy koncepcje na bank lol

a wracając do pierwszych tańców - juz kiedyś pisałam, że one się zrobiły teraz tak popularne, że co wesele, to takie taneczne show
no i powtarzalność układów..
ale jeśli ktoś lubi i umie tańczyć, a przy tym trochę zindywidualizuje choreografię, to na pewno będzie fajnie wyglądało uśmiech
byle jakoś inaczej, niż wszyscy, bo tak, to prawdę mówiąc nuda, jak się wie, co będzie za chwilę oczko
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 18 Lut 2011, 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

straszna_dama napisał:
Chyba są jednak różne rodzaje Wink My tez będziemy mieli czarne, forester uśmiech

po konsultacji z moim lubym dowiedzialam sie ze bedzie to subaru impreza język uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: