|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:04 Temat postu: |
|
|
slub mam za 1,5 roku;p a suknie chce kupowac tu pod koniec przyszlego na pol roku przed slubem:) nie pisalam przeciez ze kupuje ja z wyprzedzeniem?  i w ciagu roku fasony nie zmieniaja sie tak diametralnie;p tym bardziej ze fason ktory mam wypatrzony mozna powiedziec ze od paru lat jest ciagle w modzie:) po prostu zmienilo sie kilka detali:> _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:13 Temat postu: |
|
|
co tam patrzeć na modę. 'moja' sukienka jest z tegorocznej kolekcji. ta sukienka
jest chyba z ubiegłorocznej i jakbym mogła to nie miałabym problemu, by taką suknię założyć na ślub w 2011. moda problemem nie jest jeśli się wybiera coś bardziej klasycznego, zmieniają sie tylko detale  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:21 Temat postu: |
|
|
dokładnie tym bardziej jak ktoś ma już upatrzone fasony:) moja kuzynka poszła w sukni swojej mamy a wyglądała bajkowo:)
a sukienka pięęęęęęęęękna, takie mi się właśnie podobają i fason i kolor, miód a jaka to firma?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:25 Temat postu: |
|
|
la sposa. model satelite  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:29 Temat postu: |
|
|
jak będę szukać sukni wezmę ich pod uwagę napewno:) bo ta jest przepiękna:)  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 15:35 Temat postu: |
|
|
oni mają piękne suknie chyba, bo jeszcze ich na żywo nie widziałam, a to ważne. ta akurat to jedna z moich faworytek, choć mojej 'carrie' to już chyba nic nie przebije i muszę ją gdzieś upolować.
czy ktoś wie czy na targach można mierzyć suknie?? w spodku można było, ale nie wiem czy na każdych targach tak jest. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 17:41 Temat postu: |
|
|
myślę że nie powinni robić z tym problemu?? w końcu zmierzyć się powinno, ale przyznam się że na 100% przekonana nie jestem:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 17:44 Temat postu: |
|
|
Ja nie twierdze, ze trzeba gonic za modą. Ale ja takze mialam upatrzone fasony, a pozniej przymierzyłam zupełnie inne, bo te wymarzone wyglądały na mnie tragicznie.. Z resztą, jak ujrzałam moją suknie to odpłynełam..
ta z powyzszego zdjecia tez mi wpadla kiedys w oko, ale do niej moja sylwetka jest zbyt naganna Swoją drogą, to bardzo podobają mi sie suknie w takim kolorze.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eve86 gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 17:49 Temat postu: |
|
|
mnie tez się bardzo podobają suknie w tym kolorze, mam swoja upatrzoną z kolekcji Justin Alexander, jednak zbyt droga jest na razie. Ok 1600 F czekam na kolekcje 2011 i wtedy ta kupię na wyprzedaży już mierzyłam i wyglądam w niej bosko:) ale wlasnie, a noz mi wpadnie w oko cos innego? jak ta suknia powyzej?? chociaz mam zbyt szerokie biodra na taki fason:P dlatego bezpieczniej poczekać na koniec przyszłego roku:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 18 Lis 2009, 18:26 Temat postu: |
|
|
eve86 - ja tez wybrałam z kolekcji Justin alexander w salonie 5200zł.. ale będę szyła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|