Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

medycyna estetyczna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marysia99
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 28 Lis 2024, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Medycyna estetyczna zajmuje się również modelowaniem sylwetki. Modelowanie sylwetki to rozwiązanie dla osób, które szukają wsparcia w procesie poprawy wyglądu ciała. Zabiegi wykonywane w Klinice Krajewski w Warszawie - https://klinikakrajewski.pl/ , takie jak terapie laserowe czy urządzenia wyszczuplające, pozwalają na precyzyjne działanie w wybranych partiach ciała. To komfortowy sposób na osiągnięcie bardziej harmonijnej sylwetki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 1 Gru 2024, 9:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli kupujecie botoks do swoich gabinetów to w DOZ jest w naprawdę przystępnych cenach, można zamówić online i odebrać z receptą stacjonarnie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 19 Gru 2024, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widziałam, że bardzo duża dostępność jeśli chodzi o botoks jest w aptekach DOZ. Oczywiście jest to preparat dostępny na receptę ale można zamówić go u nich internetowo i odebrać w wybranej aptece stacjonarnej.
Powrót do góry
prosta
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 20 Gru 2024, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na swojej skórze zawsze zauważyłam pierwsze oznaki starzenia, które zaczęły bardzo mi przeszkadzać. Dlatego zdecydowałam się na zabieg mezoterapii w poleconym mi przez przyjaciółkę Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie, który może pochwalić się 25-letnim stażem na branżowym rynku. To był strzał w dziesiątkę. Skóra stała się bardziej napięta, nawilżona i pełna blasku. Specjaliści dokładnie omówili ze mną wszystkie etapy zabiegu, dzięki czemu czułam się spokojna i pewna, że jestem w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto chce przywrócić swojej skórze młody wygląd w komfortowych i bezpiecznych warunkach.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 21 Gru 2024, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobre przygotowanie do masażu zaczyna się od odpowiedniego stroju. Bodysuit dostępny na https://www.mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit to przykład produktu, który spełnia wszystkie wymagania dotyczące wygody i higieny. Jego elastyczność i trwałość sprawiają, że jest chętnie wybierany zarówno przez klientów, jak i profesjonalistów.
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 23 Gru 2024, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rachela napisał:
Widziałam, że bardzo duża dostępność jeśli chodzi o botoks jest w aptekach DOZ. Oczywiście jest to preparat dostępny na receptę ale można zamówić go u nich internetowo i odebrać w wybranej aptece stacjonarnej.

Zgadza się, DOZ ma dobre zaopatrzenie, dlatego szybko realizują zamówienia. Ceny botoksu też są bardzo korzystne, polecam od nich brać.
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 12 Sty 2025, 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz miejsca, które łączy medycynę estetyczną z nowoczesnymi technologiami, sprawdź Eco Clinic https://ecoclinic.pl/ w Katowicach. Oferują szeroką gamę zabiegów na twarz i ciało, które poprawią kondycję skóry, modelują sylwetkę i pomagają w walce z upływem czasu. Dzięki profesjonalnemu zespołowi i nowoczesnym urządzeniom możesz liczyć na bezpieczeństwo i skuteczność zabiegów Very Happy
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 22 Sty 2025, 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No z tego co mi wiadomo, to http://www.uniestetica.pl/ to klinika medycyny estetycznej, która oferuje szeroki wachlarz zabiegów poprawiających wygląd i samopoczucie. Profesjonalna opieka, nowoczesne technologie i naturalne efekty.
Powrót do góry
adam445
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 27 Mar 2025, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UniEstetica to klinika medycyna estetyczna , która oferuje szeroki wybór zabiegów poprawiających wygląd skóry i sylwetki. Ich doświadczeni lekarze zapewniają wysokiej jakości usługi, w tym botoks, wypełniacze, mezoterapię i wiele innych.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 7:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej wykonują w https://kaniowscy.pl/znajdz-zabieg/problemy-medyczne/leczenie-nadpotliwosci/ Oferta tego miejsca jest bardzo rozbudowana a zatrudniona tam kadra profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy. Podczas wizyty na ich stronie znajdziecie również wiele informacji dotyczących m.in. pielęgnacji pozabiegowej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 6 z 7

Skocz do: