|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Sob 2 Gru 2023, 14:17 Temat postu: |
|
|
Przepiękne kosze prezentowe i katalog bożonarodzeniowych zestawów upominkowych możecie znaleźć pod tym linkiem: https://smaczajama.pl/pl/c/Kosze-prezentowe-na-swieta/25 . Moim zdaniem posiadają fantastyczne kosze delikatesowe z różnorakimi produktami: od alkoholi, po kawy i herbaty po słodycze. Moim zdaniem warto sprawdzić ich oferty.
Ostatnio zmieniony przez westeroswinterfell dnia Czw 21 Gru 2023, 14:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
anielkaa kandydat

|
Wysłany: Pon 4 Gru 2023, 22:15 Temat postu: |
|
|
Dla kobiety spoko na świąteczny prezent będzie na pewno dobry kosmetyk. Siostrze kupiłam Olejek Busajna. Na Mikołaja właśnie. To najlepszy sposób by zachęcić ja do ujędrniania ciała. Pomaga na piersi, całe ciąło, zmarszczki nawet. Skóra po nim jak wyprasowana |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam445 bywalec

|
Wysłany: Sob 25 Sty 2025, 13:59 Temat postu: |
|
|
Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem do kuchni, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu Kuchenne, gdzie znajdziecie m.in. pojemniki plastikowe na żywność . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Sty 2025, 15:06 Temat postu: |
|
|
Dopiero były święta, a już za chwilę będą następne. Ten czas strasznie szybko leci Jakie kupujecie słodycze na święta? Ja ostatnio kupowałam z https://czekolateria.pl/czekoladki-boze-narodzenie
i chyba na Wielkanoc też takie wybiorę, bo były pyszne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|