|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Angelsita uzależniony

|
Wysłany: Pią 16 Lis 2012, 19:54 Temat postu: |
|
|
nimfa cenie sobie dobre rady, także nie uważam, żebys się wymądrzała. [/img] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 16 Lis 2012, 20:02 Temat postu: |
|
|
oj tam...i tak wiem, że się wymądrzam
A Danonki są dla dzieci od 3 roku życia, tak mają podane na oficjalnej stronie producenta  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angelsita uzależniony

|
Wysłany: Pią 16 Lis 2012, 20:13 Temat postu: |
|
|
tego nie wiedziałam, wszystkie moje siostry dawały swoim dzieciom nawet takim małym jak Alicja i nic nigdy im nie było. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pon 19 Lis 2012, 16:39 Temat postu: |
|
|
Śliczna, i widze ze ząbka ma:) moja ma 2 i jest na samej piersi dopiero niedawno zaczełam zupki, ale jest spora wazy 9 kg i 71 cm a twoja?
Jak siedzenie siedzi sama? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Pon 19 Lis 2012, 16:59 Temat postu: |
|
|
Łoj taki danonek to kupa cukru i innych ciekawostek. Kuo zwykły jogurt naturalny i dodaj np. banana czy gruszkę. Małej wyjdzie na zdrowie! Śliczna jest! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angelsita uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Lis 2012, 23:39 Temat postu: |
|
|
Widze ,że wychodzi jej już 3 ząbek u góry. Ciągle wkłada rączki do buzi i się bardzo przy tym ślini, czasem musze zmieniać jej nawet 4 bluzeczki dziennie. Córcia też jest duża, ma 72 cm , ale za to mniej waży, tylko 7 kg. Pinesska twoja córcia widzę , że bardzo ładnie przybiera i to na maminej piersi. Uważam , że mleko matki zawsze jest najlepsze dla dziecka. ja zrezygnowałam, bo Ala nie ważyła tyle co powinna, była na 3 centylu, więc zaczęłam dokarmiać i poprostu mleka z piersi było przez to mało.
Ala już podparta siedzi, ale jak bez podparcia to jeszcze troszke sie kiwa i leci do przodu. A jak twoja córcia Pienessko? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angelsita uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Lis 2012, 23:44 Temat postu: |
|
|
Lusilla napisał: | Łoj taki danonek to kupa cukru i innych ciekawostek. Kuo zwykły jogurt naturalny i dodaj np. banana czy gruszkę. Małej wyjdzie na zdrowie! Śliczna jest! |
banan jej trochę szkodzi, ma po nim zatwardzenie, ogólnie wlasnie lubi ten owoc. Bananową kaszkę zjada bardzo szybko, podobnie jak malinowa. A co do gruszki to jeszcze nie podawałam jej. Dziś zjadła zupe buraczkową, więcej co prawda byłow niej marchewki, ale zawsze to nowy , inny smak. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Wto 20 Lis 2012, 8:08 Temat postu: |
|
|
Na temat tych kaszek już nie napiszę nic a nic  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Wto 20 Lis 2012, 8:17 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny czytajcie skład tego co podajecie dzieciom.
Ja mam prostą zasadę tego co nie umiem wypowiedzieć, albo nie rozumiem sama nie jem, więc dziecku też nie podam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Wto 20 Lis 2012, 9:26 Temat postu: |
|
|
ja wam powiem jak to jest - matki widząc masę produktów dla dzieci z uśmiechniętą buzią na opakowaniu są pewne, że to dobra rzecz i całkowicie pozbawiona sztuczniaków.
nie każdy się zagłębia i to błąd _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|