|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jaką byś chciał/a oprawę muzyczną na Swoim ślubie? |
tylko organista (pieśni kościelne) |
|
27% |
[ 13 ] |
dodatkowo muzycy (Ave Maria, Aria in G itp.) |
|
72% |
[ 34 ] |
|
Wszystkich Głosów : 47 |
|
Autor |
Wiadomość |
Sadie guru

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2009, 11:45 Temat postu: |
|
|
to bardzo mile jezcze raz dziekuje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Pią 13 Lis 2009, 23:50 Temat postu: |
|
|
pusto... _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olastar początkujący

|
Wysłany: Pon 23 Lis 2009, 1:07 Temat postu: |
|
|
A ja sam śpiewałam na niejednym ślubie. Mam duzo znajomych uzdolnionych muzycznie. Z moim narzeczonym zoorganizowaliśmy sobie zespół, wybraliśmy sami repertuar i tym sposobem będziemy mieć gitarę akustyczną, gitarę basową, skrzypce, pianino, djembe i pięć wokali. Przy Waszych lirach i harfach to jest bardzo prozaiczne, ale zawsze marzyłam o takiej oprawie muzycznej, a w dzień ślubu czemu by tych marzeń nie spelniać no i za darmo... _________________ Ślub mamy 18 czerwca 2010r.
Ja - Ola mam 18 lat, on - Michał ma 24 lata. Już się doczekac nie mogę |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Sro 25 Lis 2009, 8:13 Temat postu: |
|
|
Absolutnie!
wcale nie prozaiczne!
To będzie Wasz ślub, w Waszym stylu, jedyny i niepowtarzalny
.. fajnie, że zaangażowali się w to wszystko znajomi
To bardzo miłe.. i dla Was i dla znajomych.. _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angelsita uzależniony

|
Wysłany: Sro 25 Lis 2009, 9:30 Temat postu: |
|
|
My tez mamy pełno znajomych muzyków...Mój nawet kiedyś grał w takim jednym zespole...oboje z przyszłym mężem jesteśmy uzdolnieni muzycznie...ja śpiewam,on gra na gitarze, jego bracia grają na foterpianie i keybordzie... Na naszym ślubie oczywiście nie zabraknie znajomych z zespołu i Marcina- organisty. Uważam , że taklie wspólne granie ma wiele plusów... To sama przyjemnosc sluchac znajomych " akcji" i to na swoim wymarzonym śłubie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Sro 25 Lis 2009, 19:44 Temat postu: |
|
|
chciałabym mieć znajomych z akademii muzycznej.... a jak na złość nie mam ani jednego a ślubna oprawa by się przydała - dość mam organów w kościele  |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Sob 28 Lis 2009, 10:55 Temat postu: |
|
|
Ruda jeśli nie masz znajomych muzyków, to wcale nie oznacza, że nici z muzyki w kościele (innej niż organowej)
Zawsze można kogoś "wynająć" na swój ślub - poszukaj w necie
Do nas do akademii czasem przychodziły osoby, które szukały muzyków na różne grania...to też jest jakiś sposób  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jasiu23 początkujący

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2009, 16:06 Temat postu: oprawa muzyczna ślubu |
|
|
Witam
Dla wszystkich, którzy chcieliby jednak usłyszeć wykonania utworów klasycznych na swoim ślubie polecam stronę www.oprawa-muzyczna.warszawa.pl
Jest tam sporo ciekawych przykładowych nagrań w wersji demo, a wkrótce będą kolejne.
Co do utworów rozrywkowych granych na mszy... to niestety nie każdy ksiądz się na to zgodzi, ponieważ jest to niezgodne z regułami postanowień kościelnych określających wykonywanie muzyki w świątyniach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
jasiu23 początkujący

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2009, 16:06 Temat postu: oprawa muzyczna ślubu |
|
|
Witam
Dla wszystkich, którzy chcieliby jednak usłyszeć wykonania utworów klasycznych na swoim ślubie polecam stronę www.oprawa-muzyczna.warszawa.pl
Jest tam sporo ciekawych przykładowych nagrań w wersji demo, a wkrótce będą kolejne.
Co do utworów rozrywkowych granych na mszy... to niestety nie każdy ksiądz się na to zgodzi, ponieważ jest to niezgodne z regułami postanowień kościelnych określających wykonywanie muzyki w świątyniach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2009, 16:32 Temat postu: |
|
|
Dzięki za wpis jasiu...
wystarczyłby jeden  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |