Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wakacje last minute
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Painfulzew
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 3 Mar 2025, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli myślicie o zimowym wyjeździe dla młodzieży, to może zainteresuje Was artykuł o obozach zimowych na https://www.niedziela.pl/artykul/109199. Fajna opcja dla aktywnych nastolatków. Ktoś już planuje ferie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Troubledqdx
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalazłem artykuł z konkretnymi propozycjami zimowych obozów narciarskich dla dzieci i młodzieży – https://kobieta.interia.pl/artykuly-sponsorowane/news-czas-na-zimowa-przygode-obozy-narciarskie-dla-dzieci-i-mlodz,nId,7870964 – dobrze opisane, co dzieje się na takim wyjeździe, jakie są atrakcje, jak wygląda organizacja. Sprawdźcie, może coś Was zainteresuje.
Powrót do góry
Gabryskka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 23 Kwi 2025, 8:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

apartamenty na Gubałówce to absolutna rewelacja! Spędziliśmy tam tydzień z rodziną i każdy z nas znalazł coś dla siebie. Bliskość do Zakopanego, a jednocześnie cisza i spokój – naprawdę polecam!
Powrót do góry
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 27 Kwi 2025, 13:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W przypadku gdy marzycie o aktywnym wypoczynku, puszcza rzepińska to miejsce, które warto wziąć pod uwagę. Liczne szlaki turystyczne i rowerowe oferują niezapomniane wrażenia. Czy wiecie, że możecie tutaj spotkać rzadkie gatunki ptaków? W opinii wielu osób jest to raj dla ornitologów i miłośników fotografii przyrodniczej.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 29 Kwi 2025, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z rodziną wybraliśmy się do rewelacyjnego miejsca nad morzem które gwarantuje dobrą zabawę i relaks nawet jeśli pogoda nie dopisuje. Tym miejscem jest https://baltic-spa.pl/noclegi-przy-promenadzie-w-swinoujsciu Ośrodek ten zlokalizowany jest w bezpośrednim sąsiedztwie plaży, zatem dotarcie i rozkoszowanie się wczasami nad morzem będziecie mieć na wyciągnięcie ręki. Ponadto zaskoczy was wspaniały klimat tego miejsca i niesamowicie uprzejma obsługa. niesamowicie wspominam wakacje tam i zamierzam wrócić ponownie. Polecam szczerze.
Powrót do góry
MartaPietrzyk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 29 Kwi 2025, 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brzmi naprawdę zachęcająco! Świnoujście ma swój unikalny klimat, a lokalizacja tuż przy promenadzie to ogromny atut – szczególnie z dziećmi, kiedy liczy się łatwy dostęp do plaży i atrakcji. Super, że nawet przy gorszej pogodzie miejsce oferuje relaks i dobrą atmosferę – to nie zawsze takie oczywiste nad polskim morzem. Dzięki za polecenie, zapisuję sobie Baltic Spa na listę – może właśnie tam wybierzemy się przy kolejnej okazji. Ja myślałam jeszcze o Mazurach coś jak tutaj https://hotel-amax.pl/
Powrót do góry
Unusederr
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 2 Maj 2025, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, jeśli chodzi o plany na lato, to znalazłam coś co mogłoby zainteresować Ciebie i Twoje dziecko. Według mnie, to super pomysł na wakacje, które będą nie tylko relaksem, ale też ciekawą przygodą. Znalazłam stronę, która oferuje letnie obozy młodzieżowe w Grecji - https://balkanyrudej.pl/letnie-obozy-mlodziezowe-w-grecji-ktore-rozbudza-w-twoim-dziecku-pasje-do-odkrywania-swiata/. Jeśli już piszemy o takich wyjazdach, to warto zwrócić uwagę, że te obozy rozbudzają pasję do odkrywania świata.
Powrót do góry
Earthysar
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 21 Maj 2025, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zastanawiam się nad pomysłem na wakacje z rodziną i szukam ciekawych opcji. Zauważyłem, że wyjazdy rodzinne mogą być świetnym rozwiązaniem, szczególnie gdy chodzi o dopasowanie atrakcji do różnych grup wiekowych. Interesuje mnie, czy ktoś z Was już korzystał z takich ofert i jakie miejsca polecacie na wspólną wyprawę? Chciałbym, żeby wakacje były interesujące zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci, ale także relaksujące. Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 22 Maj 2025, 5:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jedną z rewelacyjnych firm która oferuje ubezpieczenia na korzystnych warunkach jest https://tueuropa.pl/ubezpieczenia-turystyczne.htm Dla wygody swoich klientów upraszczają i ograniczają do minimum wszelkie formalności. Oferta tego miejsca obejmuje ubezpieczenia turystyczne, życiowe, nieruchomości oraz sportowe. Skorzystać z oferty możecie zarówno online, przez aplikacje mobilne, call center jak i przy współpracy z bankami oraz innymi partnerami biznesowymi. Wizyta u nich pozwoli Wam wybrać najlepszą opcję dla Was i cieszyć się szybą likwidacją szkód.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: