Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zawiadomienia do pracy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Pią 25 Sty 2013, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn napisał:
A jak zapraszasz pracowników na wesele, to jednak dla formalności szefów też by wypadało, niektórzy lubią się bawićuśmiech

Koleżankę i kolegę z osobami towarzyszącymi tylko uśmiech Ale właśnie głupio nie zaprosić szefów. Że się lubią bawić, to wiem język

U nas w pracy jest taki zwyczaj, że każdy na swoje imieniny przynosi ciasto, jakieś cukierki, owoce i wino. I siadamy wszyscy w pokoju konferencyjnym - w zależności od natężenia pracy w danym dniu na dłużej lub krócej oczko Po ślubie też się organizuje coś takiego uśmiech
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Lut 2014, 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie w pracy (firma ok 80 osób) jest taki zwyczaj że w sekretariacie stawia się zaproszenie - takie normalne, to samo co daje się gościom weselnym/ślubnym. Czyli jakby zaprasza się całą firmę na ślub oczko I zazwyczaj przychodzi ok 10-20 osób, zawsze z jakimś prezentem. Nie jest to delegacja wybrana przez firmę tylko przychodzi ten, kto ma ochotę. Ale tylko na ślub, na wesele już się nie zaprasza. No chyba, że się ktoś z kimś bliżej przyjaźni, ale to już na zasadzie zaproszenia prywatnego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szczypior526
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 16 Cze 2014, 7:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Także na ślub zaproszenie wręczyłem w firmie,wręczyłem na ręce szefa,ale nikt nie przyszedł i wcale mi smutno nie było z tego powodu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
aveline
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 16 Cze 2014, 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A u nas w firmie zostawia się zawiadomienie na sam ślub - kto chce, ten przyjdzie. Dzięki temu tworzą się małe delegacje, zwykle jak taka powstanie, to robi się w całej firmie zbiórkę na kwiaty. My zrobimy właśnie tak, bo pracuję w firmie narzeczonego. oczko Osobno zaprosimy za to jego wspólnika z żoną na ślub i wesele (to jego przyjaciel).

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: