|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wiencia początkujący

|
Wysłany: Pon 26 Lut 2024, 22:56 Temat postu: |
|
|
Do ciała polecam Balsam kokosowy Pahwash z mango, cudnie pachnie a i skóra po nim delikatna, gładka, jak wyprasowana. Pomaga nawet na zmiany skórne |
|
Powrót do góry |
|
 |
kajoszka początkujący

|
Wysłany: Sro 28 Lut 2024, 21:31 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam kosmetyki z Bielendy, moją ulubiona linie Beauty Molecules |
|
Powrót do góry |
|
 |
arecia początkujący

|
Wysłany: Czw 2 Maj 2024, 23:53 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam Balsam kokosowy Pahwash z mango, mega nawilża, a jak on pieknie pachnie. Cudny |
|
Powrót do góry |
|
 |
donda początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Maj 2024, 19:54 Temat postu: |
|
|
Moich hitem ostatnim dni jest serum ujędrniające pod oczy i na powieki z reishi z Orientany: https://www.orientana.pl/produkt/ujedrniajace-serum-pod-oczy-i-na-powieki/ Cała ta seria to jest must have pielęgnacji przeciwzmarszczkowej, ale to serum przerosło moje wszelki oczekiwania. Ujędrnienie i wygładzanie jest niemal natychmiastowe, a z każdą kolejną aplikacją jest jeszcze lepiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Sro 26 Cze 2024, 15:32 Temat postu: |
|
|
Odmładzająco-ujędrniający krem o konsystencji mlecznej esencji na dzień https://www.hadalabotokyo.pl/ zapewnia skórze intensywne nawilżenie i ujędrnienie. Jego lekka i przyjemna konsystencja sprawia, że jest idealny pod makijaż, nie obciążając skóry. Regularne stosowanie kremu pomaga w poprawie elastyczności i jędrności skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kurka555 kandydat

|
Wysłany: Sro 24 Lip 2024, 21:28 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o wieczorne oczyszczanie to sprawdźcie sobie nawilżający żel-emulsja do oczyszczania i demakijażu 6 Ceramides z Eveline. Ten żel zmywa dosłownie wszystko z buzi a jednocześnie nie pozostawia uczucia ściągnięcia skóry  |
|
Powrót do góry |
|
 |
terrka kandydat

|
Wysłany: Pon 29 Lip 2024, 23:01 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie super odkryciem kosmetycznym jest ta linia z Bielendy kosmetyków z nasyconym ozonem olejkiem Skin O3 Zone, świetne do młodej cery |
|
Powrót do góry |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Wysłany: Wto 27 Sie 2024, 9:34 Temat postu: |
|
|
Pytanie do dziewczyn robiących sobie koloryzację samodzielnie, jakie polecacie farby do włosów? Zazwyczaj stawiam na jakieś naturalne odcienie, ale mam ochotę zaszaleć stąd moje pytanie czy znacie jakąś farbę, która by dawała intensywnie niebieski odcień? Fajnie by było jakby też dała się dosyć szybko zmyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mixonik bywalec

|
Wysłany: Nie 1 Wrz 2024, 16:28 Temat postu: Lakiery hybrydowe Victoria Vynn |
|
|
Lakiery hybrydowe Victoria Vynn to produkty, które zdobyły uznanie zarówno wśród profesjonalistów, jak i osób, które samodzielnie wykonują manicure w domu. Marka ta jest znana z wysokiej jakości swoich produktów, które łączą w sobie najlepsze cechy tradycyjnych lakierów do paznokci oraz żeli UV. Dzięki temu lakiery hybrydowe Victoria Vynn charakteryzują się wyjątkową trwałością oraz intensywnym blaskiem, co sprawia, że są doskonałym wyborem dla osób, które oczekują długotrwałego i efektownego manicure. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuza27 początkujący

|
Wysłany: Wto 19 Lis 2024, 13:04 Temat postu: |
|
|
Ja zwykle kosmetyki kupuje tutaj. Dobrze się sprawdzają. |
|
Powrót do góry |